Auto krediti

Auto krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Auto krediti i gdje ih tražiti

Auto krediti omogućuju vam posudbu novca koji vam je potreban za kupnju automobila. Budući da se zajmovi za automobile smatraju “osiguranima”, od njih morate koristiti automobil koji kupujete kao jamstvo za kredit.

Ovo su i dobre i loše vijesti. Činjenica da je vaš zajam osiguran dovodi vaš automobil u opasnost od povrata ako ne otplatite zajam, ali posjedovanje kolaterala obično vam pomaže da se kvalificirate za niže kamatne stope i bolje uvjete zajma za auto. Auto krediti obično dolaze s fiksnim kamatama i uvjetima kredita u rasponu od dvije do sedam godina, ali moguće je pregovarati o različitim uvjetima ovisno o vašem zajmodavcu. Naša misija je osnažiti vas da donosite pametnije financijske odluke. Uspoređujemo i anketiramo financijske institucije više od 40 godina kako bismo vam pomogli pronaći prave proizvode za vašu situaciju. Naš nagrađivani urednički tim slijedi stroge smjernice kako bi se osiguralo da oglašivači ne utječu na sadržaj. Osim toga, naš se sadržaj temeljito prijavljuje i energično uređuje kako bi se osigurala točnost.

Kada kupujete zajam za automobil, usporedite travanj kod više zajmodavaca kako biste bili sigurni da ćete dobiti konkurentnu stopu. Također potražite zajmodavce koji minimaliziraju naknade i nude uvjete otplate koji odgovaraju vašim potrebama. Ovdje prikazani detalji zajma aktualni su od datuma objavljivanja. Za aktualnije informacije provjerite web stranice zajmodavaca. Ovdje navedeni zajmodavci za auto kredite odabrani su na temelju čimbenika kao što su travanj, iznosi kredita, naknade, kreditni uvjeti i drugo.

Auto krediti i što trebate znati o njima

Auto krediti su osigurani krediti koji koriste automobil koji kupujete kao kolateral. Obično se od vas traži da platite fiksnu kamatnu stopu i mjesečnu uplatu u trajanju od 24 do 84 mjeseca, nakon čega će vam se automobil isplatiti. Mnogi zastupnici nude vlastito financiranje, ali također možete pronaći zajmove za automobile u nacionalnim bankama, lokalnim kreditnim zadrugama i online zajmodavcima.

Budući da su auto krediti osigurani, obično imaju niže kamatne stope od neosiguranih opcija kredita poput osobnih kredita. Prosječni APR za novi automobil kreće se od 3, 24 posto do 13, 97 posto, ovisno o vašem kreditnom rezultatu, dok je prosječni APR za rabljeni automobil od 4, 08 do 20, 67 posto.

Što morate znati prije podnošenja zahtjeva za kredit za auto?
Kada tražite kredit za automobil, najbolje je da prije donošenja odluke prošetate s nekoliko zajmodavaca. To je zato što svaki zajmodavac ima svoju metodologiju pri odobravanju kredita i postavljanju kamatne stope i uvjeta.

Općenito, vaš kreditni rezultat će imati najveći utjecaj na ponuđene stope. Što je vaš kreditni rezultat viši, niži ćete travanj dobiti. Viši kreditni rezultat također vam može omogućiti da podignete veći kredit ili pristupite širem izboru uvjeta otplate. Odabirom duljeg roka otplate smanjit ćete svoje mjesečne uplate, iako ćete ukupne kamate platiti i više.

Ako ste pronašli nekoliko zajmodavaca koji vam se sviđaju, provjerite nude li oni prethodno odobrenje – prolazak kroz ovaj postupak omogućit će vam da vidite po kojim stopama ispunjavate uvjete, a da to ne utječe na vaš kreditni rezultat.

Auto krediti prijava

Postupak dobivanja kada su u pitanju auto krediti sličan je postupku dobivanja bilo koje druge vrste kredita.

Kupujte: obično je najbolje usporediti stope i uvjete od najmanje tri zajmodavca prije nego krenete s auto krediti opcijom. Pokušajte pronaći zajmodavce koji imaju travanj i uvjete otplate koji će odgovarati vašem proračunu.
Pretkvalifikacija: Pretkvalifikacija s zajmodavcima često je prvi korak u procesu prijavljivanja i omogućuje vam da vidite svoje potencijalne stope bez provjere kreditne sposobnosti za brzi zajam.
Dovršite svoju prijavu: Da biste dovršili prijavu, vjerojatno će vam trebati detalji o vašem automobilu, uključujući ugovor o kupnji, registraciju i pravo vlasništva. Trebat će vam i dokumentacija kao što su dokaz o prihodu, dokaz o prebivalištu i vozačka dozvola.
Počnite s plaćanjem zajma: Vaš raspored plaćanja počinje čim primite auto kredit i brzi zajam. Ako je potrebno, postavite podsjetnik za kalendar ili automatsko plaćanje kako biste bili u toku sa svojim mjesečnim računom i izbjegli zakašnjela plaćanja.
Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr