Brzi zajam

Brzi zajam

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam za sve one građane koji novac trebaju odmah

Zima je pred vratima, hladni su dani, još hladnije noći i u interesu zdravlja se trebate i morate grijati, a baš sada vam je krepao bojler i ne možete si dopustiti novi, morate popraviti stari, ali ni za popravak nemate novca. Brzi zajam za sve one građane koji novac trebaju odmah, jednako je s autom koji vas ostavio na cesti, ako ga ne popravite nećete zaraditi ni za kruh. Morate kupiti ogrijev za zimu, koja je eto već na pragu, a vi još niste skupili novac za onu količinu drva koju trebate. Grijete se na struju, a zaostali ste s mjesečnim plaćanjem struje i prijeti vam isključenje. Brzi zajam često traže građani kojima upravo zbog neplaćenih računa visi ovrha nad glavom, jer bolje je u ratama otplaćivati zajam i izbjeći ovrhu, nego završiti u blokadi i opet morati negdje dodatno pozajmiti novac. Blokirani račun je skuplji i nepovoljniji od svake pozajmice.

Brzi zajam za zatvaranje duga po prešutnom minusu

Prešutni minusi su velika bankarska podvala koja je mnoge građane uvalila u novčani dug, a da nisu ni znali da postoji prešutni minus. Banke imaju tri vrste zakulisnog kreditiranja, a to su: dozvoljeni, nedozvoljeni i prešutni minus po vašem računu, a ova prekoračenja na računu imaju svaka svoju kamatu. Brzi zajam za zatvaranje duga po prešutnom minusu, dozvoljeni minus je ugovoreno dopušteno prekoračenje po računu između banke i klijenta uz određene kamate. Nedopušteno prekoračenje je klijentov prekršaj prema banci koji se kažnjava momentalnom uplatom prekoračenog iznosa uz još veće kamate, a ako ne uplatite svaki dan se tom dugu pribrajaju i zatezne kamate. Prešutni minus je najpodmukliji, jer klijent ni ne zna za njega, a ne zna ni pod kojim kamatnim uvjetima banka žmiri na oba oka jer klijenti u svojim dnevnim frustracijama ni ne primijete da su prekoračili račun. Brzi zajam vas može izvaditi iz ovog začaranog bankarskog kamatnog kolopleta.

Brzi zajam za novu zubnu protezu i blistavi osmjeh

Stara zubna proteza se istrošila, izobličila, krunice su se okrhnule i sva čvrsta hrana vam je neprihvatljiva dok konačno ne napravite novu. Vaš zubar je sve pogledao, izračunao da vam zdravstveno osiguranje malo toga pokriva, da sve ostalo morate nadoplatiti i da će izrada nove proteze potrajati. Konzultirali ste se sa privatnim protetičarem i ispalo je da je samo mrvicu skuplji i da protezu odmah može početi raditi, e, ali vi nemate dovoljno novca, a u oba slučaja uplatu morate napraviti odmah. Brzi zajam za novu zubnu protezu i blistavi osmjeh, isplati se, ako zbog ičega, onda zbog toga da bez straha opet možete konzumirati svu hranu koju volite. Ako ionako morate dio novca pozajmiti, napravite to odmah. Brzi zajam vam omogućuje i brže i kvalitetnije protetičko rješenje i opet ćete se od srca smijati i dobro osjećati. Isto vrijedi i za troškove zubnih implantata ili bilo koje druge skuplje zubotehničke zahvate.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr

Najbolje online platforme za pozajmice u Hrvatskoj

Najbolje online platforme za pozajmice u Hrvatskoj

Odabir najbolje online platforme za pozajmice može biti izazovan zadatak s obzirom na raznolikost dostupnih opcija. Ključni korak u tom procesu je razumjeti vlastite financijske potrebe i mogućnosti.