Kako do financijske slobode

Kako do financijske slobode

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Financijska sloboda i što ona znači

Novac je ujedno i uzrok i rješenje za značajnu količinu životnih problema. Novac ne može kupiti sve i nije automatsko rješenje za bilo kakve brige ali je daleko lakše živjeti s novcem nego bez njega. Mnogi od rane mladosti maštaju o tome da će jednoga dana biti slobodni sami odlučivati o svakome aspektu svog život te si priuštiti što god požele. No činjenica je da financijska sloboda nije tako lako ostvariva. Problem je u tome što živimo u izrazito nestabilnim vremenima kada je teško pronaći i zadržati posao, a plaća koju zaradimo s vremenom sve više gubi na vrijednosti radi sveopće inflacije. Isti iznos novca vam iz mjeseca u mjesec može sve manje toga priuštiti pa se ponekad čini da je prava financijska sloboda tek puki san. No to ne znači da morate čekate neka bolja vremena kako bi si priuštili sve što poželite. Taj užitak možete imati već danas uz usluge kao što su hitri krediti.

Financijska sloboda i kako do nje

Novac sam po sebi nema značenje. Nije on sam toliko vrijedan koliko ono što možemo dobiti u zamjenu za njega. Iz tog razloga možemo smatrati da je financijska sloboda situacija u kojoj imate sve bitne stavke koje bi htjeli u životu, a da usput niste zapali u nikakve dugove. Nekad se može činiti da je to samo puka želja koja se teško može ostvariti no činjenica je da je danas postalo izrazito lako doći do novaca. Oslanjanje na plaću uglavnom nije dovoljno jer vam plaća pokriva bazne mjesečne troškove ali ne puno više. Štednja može biti pametan izbor ali može vam proći pola života prije nego uštedite dovoljno kako bi si priuštili ono što bi htjeli. Srećom, danas ne morate čekati ako želite da financijska sloboda za vas postane stvarnost te da si možete priuštiti ono što bi htjeli bez da morate previše čekati. Ovo sve može biti lako ostvarivo uz usluge brzog online kreditiranja.

Financijska sloboda i brzi novac

Krediti su odavno postali način života jer maltene nije moguće pokriti sve relevantne životne troškove bez da se u nekom trenu oslonite na kredite. Osim ako ste naslijedili poveće bogatstvo, prije ili kasnije će vam dobro doći kredit. No to ne mora biti apsolutno ništa loše dok god takav tip usluge koristite na pametan način. Kredit je samo brzi način uz koji se dostiže financijska sloboda da si priuštite što god vam je bitno u životu. Danas su sve popularniji hitri krediti koji se mogu ostvariti preko interneta. Ova moderna usluga je dizajnirana s namjerom da novac dođe do vas u čim je moguće kraćem roku bez suvišne birokracije ili sakupljanja brda papirologije. Priuštite si sve ono što ste oduvijek htjeli i bezbrižno vraćajte novac u fiksnim mjesečnim intervalima bez straha da će se rate u nekom trenu izmijeniti. Financijska sloboda može biti vaša u kratkome roku jer se brzi krediti isplaćuju na vaš račun već unutar 24 sata od prijave.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr