Krediti na 12 rata

Krediti na 12 rata

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su krediti na 12 rata

Najvažnije karakteristike kreditnog računa na rate su unaprijed utvrđena duljina i datum završetka, koji se često nazivaju i termin kredita. Ugovor o zajmu obično uključuje raspored amortizacije, u kojem se glavnica postupno smanjuje kroz obročne otplate tijekom nekoliko godina.

Uobičajeni obročni krediti na 12 rata uključuju hipoteke, auto kredite, studentske kredite i osobne kredite. Uz svaki od ovih, znate kolika je vaša mjesečna uplata i koliko dugo ćete plaćati. Za posuđivanje više novca potrebna je dodatna kreditna prijava. Zajmoprimci imaju pristup iznosu posuđenom u jednom paušalnom iznosu. Fiksni broj plaćanja, uključujući kamate, u određenom vremenskom razdoblju.

n za razliku od toga, zajmoprimci otplaćuju obročne zajmove zakazanim, periodičnim plaćanjima. Ova vrsta kredita uključuje postupno smanjenje glavnice i eventualnu potpunu otplatu, čime se okončava kreditni ciklus. Revolving i obročni krediti na 12 rata dolaze u osiguranim i neobezbijeđenim oblicima, ali češće se mogu vidjeti zajmovi s osiguranim obrokom. Zajmodavac im daje unaprijed postavljeni kreditni limit koji se može koristiti odjednom ili djelomično.

Krediti na 12 rata beneficije

Kredit na rate ima prednosti i nedostatke koje treba uzeti u obzir. Evo kako se slaže s revolving kreditom.

Predvidljiva plaćanja
Najveća korist korištenja rata na rate za otplatu revolving duga je usklađivanje očekivanja mjesečne otplate. Uz kreditne kartice i drugi revolving dug, od vas se očekuje da platite minimalni iznos na nepodmireni dug. To može stvoriti brojna potrebna plaćanja sa širokim rasponom otplate, što uzrokuje poteškoće u proračunu.

Uz online kredit na rate, dobivate određeni mjesečni iznos otplate za navedeno razdoblje, što olakšava izradu proračuna. Krediti na rate također se mogu produljivati ​​tijekom vremena-jedan primjer je hipoteka na 30 godina-dopuštajući niža mjesečna plaćanja koja bi se mogla bolje uskladiti s vašim potrebama mjesečnog novčanog toka.

Niži troškovi posudbe kada su u pitanju krediti na 12 rata.
Za kvalificirane zajmoprimce obročni kredit može biti jeftiniji od revolving kredita s obzirom na kamatne stope. Tvrtke kreditnih kartica naplaćuju kamate koje se sastavljaju svaki mjesec kada saldo nije u potpunosti plaćen. Što je veća kamatna stopa, to može biti skuplje nositi dugoročni revolving dug. 3

Općenito, kreditni zajmodavci na rate nude niže kamatne stope za zajmoprimce koji imaju dobre kredite. Neki ljudi čak uzimaju kredite na rate kako bi otplatili svoj revolving kredit. Ova strategija krediti na 12 rata, ima prednosti i nedostatke. Također, revolving dug može doći s pretjeranim naknadama za zakašnjela plaćanja ili prekoračenjem kreditnih ograničenja za online kredit.

Krediti na 12 rata negativne strane

Iako postoje neke prednosti korištenja kredita na rate za otplatu skupljeg, revolving duga, postoje neke nedostatke. Prvo, kad su u pitanju krediti na 12 rata, neki zajmodavci ne dopuštaju vam plaćanje unaprijed ostatka kredita. To znači da vam nije dopušteno plaćati više od potrebnog iznosa svaki mjesec (ili čak u cijelosti podmiriti dug) bez da vam je izrečena kazna za avansno plaćanje. To obično nije problem s otplatom duga po kreditnoj kartici.

Kreditni zajmodavci na rate imaju strože kvalifikacije u pogledu prihoda, ostalih nepodmirenih dugova i kreditne povijesti. Većina tvrtki za izdavanje kreditnih kartica popustljivije je u svojim kreditnim praksama, osobito za zajmoprimce s visokim rizikom. Krediti na 12 rata mogu se činiti lijekom za revolving dug s visokim kamatama, ali ova je strategija korisna samo ako ste odlučni kupiti mnogo manje kreditnim karticama nakon što otplatite ostatke. Popunjavanje novih stanja na kreditnim karticama, uz mjesečna plaćanja potrebna za obročni zajam, može svaki mjesec staviti nevjerojatan pritisak na vaš proračun.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr

Najbolje online platforme za pozajmice u Hrvatskoj

Najbolje online platforme za pozajmice u Hrvatskoj

Odabir najbolje online platforme za pozajmice može biti izazovan zadatak s obzirom na raznolikost dostupnih opcija. Ključni korak u tom procesu je razumjeti vlastite financijske potrebe i mogućnosti.