Online krediti

Online krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti su najpovoljniji i najtraženiji kreditni modeli

Da još nema interneta, trebalo bi ga izmisliti, jer svijet je već stigao do točke kada se počinje zaboravljati kako se živjelo i radilo prije digitalnog doba. Internetsko trgovanje, druge vrste online poslova, online informiranje, online zabava, a internetski krediti su posve prirodno i strelovito brzo promijenili klasičnu kreditnu politiku. Online krediti su najpovoljniji i najtraženiji kreditni modeli, a omiljeni su zato jer ne zagorčavaju život svojim korisnicima nerazumnim zahtjevima za gomilom papirologije i jer nema birokratskog otezanja, gubljenja vremena i živaca po bankama i nema čuvenih crnih lista. Ne idete vi u banku, novac dolazi u vaš dom i to u roku od 15 minuta od predaje zahtjeva za kredit, već ga možete vidjeti na svom računu. Online krediti su kreditiranje po mjeri modernog čovjeka koji do novca može doći kada mu treba, a ne kada neki birokrati odluče. Tu jednostavnost i tu brzinu realizacije nijedna klasična banka prije interneta nije mogla postići.

Online krediti bez papirologije smanjuju otpad i čuvaju klimu

Znate li koliko stabala godišnje treba posjeći za sve one papire koje koriste sve birokracije svijeta, znate li koliko papirologije morate priložiti i za najmanji bankarski kredit i uvijek fali bar još jedan papir. Online krediti bez papirologije smanjuju otpad i čuvaju klimu, ali smanjuju vrijeme čekanja na realizaciju kredita, pa šparaju vaše vrijeme i vaše živce. Bez zelene tehnologije ne bi bilo ni ovih brzih kredita koje također možemo zvati i “zeleni” krediti, a zelena boja je i inače boja novca. Brzina realizacije kredita je zadivljujuća, skraćena je na svega par minuta. Isplata odmah je magično obećanje čovjeku kojem novac treba odmah, a mlađi klijenti i traže isključivo internetske kredite, jer se njima ne da gubiti vrijeme na skupljanje papirologije. Online krediti se odobravaju uz osobnu iskaznicu i broj vašeg tekućeg računa i doista su bez ikakvih dodatnih ovjera i provjera, žigova i potpisa i bez ikakve papirologije, jednostavnije ne postoji.

Online krediti ne traže ni jamce ni sudužnike

Ljude često muči pitanje kako se dobivaju internetski krediti u većim iznosima. Kreditni alati prilagođeni i hipotekarnim kreditima ili kreditima uz neku drugu vrstu zaloga. Online krediti ne traže ni jamce ni sudužnike, ako podižete veći iznos možete uključiti osiguranje kredita i doista ne morate nikoga moljakati da vam jamči za kredit. U teškim vremenima kada su svi ili skoro svi koje poznajte uglavnom u sličnoj financijskoj situaciji i teško bi i našli jamca ili sudužnika, ovakvi krediti su jedini način da dođete do potrebnog novca. Mnogim korisnicima su bankarski krediti i onemogućeni zbog crnih kreditnih lista i popisa dužnika u hrok-u, pa su internetski krediti jedina pomoć običnim malim ljudima koji nekako pokušavaju održati egzistenciju. Online krediti među svojim kreditnim alatima nude i kreditni kalkulator, tako da svaki korisnik može izračunati koliko mu je odobreno novca i koliko će dobiti na račun, kolika će biti mjesečna rata otplate i koliko kamata će biti po kreditu.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr