Što je sugar baby

Što je sugar baby

Što je sugar baby i kako da ja postanem jedna?

Što je sugar baby? Ako je sugar daddy onaj frajer s kojim žene hodaju samo radi para, onda je sugar baby žena (odnosno muškarac) koja hoda s likovima samo radi njihovog novca. Što je sugar baby? Danas možeš i ti postati sugar baby uz malo truda. Sugar baby ili sponza se postaje lako – sve što trebaš je pronaći lika s puno para i to je to. Ne moraš ti sugar daddyu odmah reći da tražiš lika s puno para. Pravi se fina i ko prava dama, a pusti njega da te razmazi. Vjeruj nam, puno je muškaraca koji imaju para koji žele ženu koja će im biti oslonac i koja nikada neće zanovijetati. Budi prava sugar baby i svom daddyu budi poslušna i dobra, a on neka te zasipa poklonima i nek ti da svoju karticu. Budi prava sugar baby i pronađi svog lika koji će te tetošiti. Kako to napraviti pitaš se?

Što je sugar baby i gdje pronaći svog daddya?

Što je sugar baby pitaš se? Ma znaš ti dobro da si ti sugar baby, samo ti još trebamo naći tvog taticu. Da bi postala prava sugar baby, prvo znaj da moraš biti najbolja verzija sebe. Muškarci koji imaju puno para daju si za pravo i da puno biraju. Oni žele ženu s dobrim dupetom, ženu koja ispunjava sve njihove seksualne fantazije i ženu koja im neće prigovarati. Što je sugar baby poslušnija i predanija u tom poslu, bolje će proći. Da da, tako je to. Ako hoćeš život pun para i putovanja uz dobre slike na Instagramu, moraš biti spremna uložiti i nešto sa svoje strane. Sad je jedino pitanje kako pronaći frajera? Za početak počni izlaziti na mjesta gdje se takvi i okupljaju. To znači da nećeš piti kavu u kvartu nego ćeš ići do centra kako bi sjela u birc gdje je postotak frajera s parama veći.

Što je sugar baby? Pitanje na koje znaš odgovor!

Znamo mi dobro da nisi došla informirati se o tome što je sugar baby, već bi ti htjela biti jedna takva. Što je sugar baby? Ti si sugar baby i u potrazi si za svojim sugar daddy-em. Da bi bila najbolja sugar baby, potrebno je da nisi neko zanovjetalo – muškarci ne žele od svojih sugar baby-a da mu prigovaraju što rade, gdje se ide i koliko se ostaje. Isto tako ne zanovjetaš ako on hoće raditi nešto bez tebe. Samo tražiš njegovu karticu kako bi mogla skočiti u shopping dok je on negdje drugdje. Osim toga, moraš biti reprezentativna jer sugar daddyi se vole hvaliti svojim uspjesima pa tako i tobom. Tada moraš biti maksimalno reprezentativna. Ako te svatko od njegovih prijatelja želi potrošiti i vidiš im to u pogledu, onda si uspjela. Samo hrabro, mlada damo – uz malo truda možeš se i ti prodati na tržištu sponzoruša – samo se istakni!

Tagovi:

Više članaka