Tražim kredit

Tražim kredit

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražim kredit i kako se prijaviti

Jednostavno se prijavite dok vam je u glavi tražim kredit, da biste vidjeli kredite koji vam najbolje odgovaraju. Odaberite grafiku s podacima o podudarnim kreditima, na izbornik Odaberite. Usporedite svoje najbolje mogućnosti i napravite svoj izbor. Grafički prikaz zahtjeva za zajam. Primjenjujemo vašu ocjenu FICO® tako da se možete prijaviti s povjerenjem.

Ponude koje se pojavljuju na ovoj web stranici dolaze od tvrtki trećih strana (“naših partnera”) od kojih Experian Consumer Services prima naknadu. Ova naknada može utjecati na to kako, gdje i kojim redoslijedom se proizvodi pojavljuju na ovim stranicama. Ponude na web mjestu ne predstavljaju sve dostupne financijske usluge, tvrtke ili proizvode.

Za potpune informacije tražim kredit, pogledajte uvjete ponude na web stranici izdavatelja ili partnera. Nakon što kliknete Primijeni, bit ćete preusmjereni na web mjesto izdavatelja ili partnera gdje možete pregledati odredbe i uvjete ponude prije podnošenja prijave. Prikazujemo sažetak, a ne cjelovite pravne uvjete – i prije podnošenja zahtjeva trebate razumjeti cjelovite uvjete ponude kako ih je naveo sam izdavatelj ili partner. Dok Experian Consumer Services ulaže razumne napore da prikaže najtočnije podatke, svi podaci o ponudi prezentirani su bez jamstva.

Tražim kredit i što sve provjeriti prije

Posljednje što vi ili zajmodavci želite jest da podignete osobni zajam i ne možete si priuštiti da ga otplatite. Iako zajmodavci obično provode dužnu provjeru za tražim kredit kako bi bili sigurni da imate mogućnost vratiti dug, pametno je pokrenuti vlastite brojeve kako biste bili sigurni da će uspjeti.

Počnite tako što ćete odrediti koliko gotovine će vam trebati, imajući na umu da neki zajmodavci naplaćuju naknadu za nastanak, koju odbijaju od vašeg kredita. Uvjerite se da ste posudili dovoljno da dobijete ono što vam je potrebno nakon naknade za gotovinski kredit.

Pomoću kalkulatora osobnog kredita saznajte kolika će vam biti mjesečna uplata. To može biti teško ako ne znate kakve će stope i uvjeti otplate ponuditi zajmodavci, ali možete se poigrati s brojkama kako biste stekli uvid u to koliko će vas zajam koštati i odlučiti može li vaš proračun to podnijeti.

Za poneti: Prije nego što se prijavite za osobni gotovinski kredit, saznajte naplaćuje li zajmodavac pristojbu za nastanak (ako to učini, pitajte kolika je naknada). Odredite koliko će vam gotovine biti potrebno nakon provizije i koju mjesečnu uplatu možete priuštiti kada tražim kredit.

Tražim kredit i koji odabrati

Ovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti, možda će vam trebati supotpisnik da biste dobili odobrenje za osobni zajam s pristojnom kamatom. Ako ne možete pronaći supotpisnika ili zajmodavci o kojima razmišljate ne dopuštaju supotpisnike, možda ćete imati mogućnost dobiti osobni zajam umjesto neobezbeđenog.

Osigurani zajmovi zahtijevaju kolateral, poput vozila, kuće ili gotovine na štednom računu ili potvrde o pologu, u zamjenu za povoljnije uvjete. Ako ne otplatite kredit, zajmodavac može zaplijeniti kolateral kako bi podmirio dug zbog kojeg tražim kredit.

Također ćete morati razmisliti gdje ćete dobiti osobni zajam. Na primjer, s tradicionalnim bankama možda ćete imati problema s dobivanjem odobrenja ako imate lošu kreditnu sposobnost. Neki online zajmodavci, međutim, specijalizirani su za rad s zajmoprimcima s lošom kreditom, a neki kreditni sindikati imaju kratkoročne kredite koji služe kao jeftina alternativa zajmovima do isplate.

Za poneti: Ako ne ispunjavate uvjete za kvalifikaciju, supotpisnik, kredit s lošom kreditom ili zajam osiguran mogli bi poboljšati vaše šanse za odobrenje.

Sljedeći koraci: Ako mislite da nećete dobiti odobrenje, istražite mogućnosti zajma ili se obratite članu obitelji ili prijatelju s dobrim financijskim stanjem kako biste bili vaš supotpisnik za tražim kredit misiju.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr