Zarada na tiktoku

Zarada na tiktoku

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zarada na tiktoku influencera

Mnogi od vas koji žele postati influenceri na tiktoku sanjaju o velikoj zaradi. No, većina ne zna što je sve potrebno napraviti kako bi zarada na tiktoku bila zadovoljavajuća. Slično kao i na drugim popularnim društvenim mrežama i na tiktoku možete ostvariti dobru zaradu kao influencer. Iako većina ljudi smatra da je postati influencerom vrlo jednostavno, to i nije baš tako.

Da bi postali infuencer koji zarađuje velike novce, morate ispuniti par uvjeta. Jedan od tih uvjeta je da imate dovoljan broj sljedbenika koji će vam omogućiti zaradu. Sljedeći uvjet je da odaberete branšu zanimanja s kojom želite biti influencer na tiktoku. Važno je da odaberete branšu u koju se razumijete. Kako bi postali influencer, morate odabrati branšu u kojoj možete konstantno kreirati dobar sadržaj. Sljedeći uvjet se odnosi na to da koristite Pro račun.

Nadalje, uredite svoj profil da bude privlačan drugim osobama i na taj način ih potaknite da vas počnu pratiti. Zatim, morate razumjeti potrebe svoje „publike“. Morate znati što vaši sljedbenici žele gledati. Isto tako važno je da kreirate savršeni sadržaj koji će privući nove sljedbenike. Ukoliko ispunite navedene uvjete, zarada na tiktoku će vam biti zagarantirana.

Zarada na tiktoku prodajom tiktok računa

Za sve vas koji ne želite uložiti trud kako bi postali influencer na tiktoku, ali svejedno želite zarađivati na toj društvenoj mreži, postoji drugi način pomoću kojeg možete zarađivati. Taj način se odnosi na prodaju tiktok računa. Ovaj način nije inovativan, već se on koristi i na drugim društvenim mrežama.

I kod ovog načina morate pronaći branšu u kojoj ćete stvarati sadržaj za svoj tiktok račun koji ćete prodati. Zarada na tiktoku pomoću ovog načina može biti jako velika. Naime, jednom kada račun dosegne određeni broj pratitelja, možete kontaktirati određene firme koje bi mogle biti zainteresirane za kupovinu vašeg tiktok računa.

Zarada na tiktoku ovim načinom se može najjednostavnije ostvariti prodajom tematskih računa. Puno teže je prodati privatni, tj. osobni račun. Na primjer, ako stvorite tiktok račun sa videosadržajem popularnih turističkih destinacija, taj vaš račun bi mogao biti zanimljiv bilo kojoj tvrtki koja nudi turističke usluge. Ključno je stvoriti račun koji ima kvalitetan sadržaj. Što više sljedbenika vaš račun ima, to je veća cijena koju možete tražiti.

Zarada na tiktoku uz pomoć plaćenih oglasa

Ukoliko vam se navedena dva načina ne sviđaju, tj. smatrate da nisu adekvatni za vas, ne brinite, jer ima još načina s kojima se može ostvariti zarada na tiktoku. Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome koji je to dodatni način s kojim se može ostvariti zarada na tiktoku. Taj dodatni način se odnosi na objavljivanje sponzoriranih postova.

Nakon što napravite svoj profil na tiktoku, možete kontaktirati firme i ponuditi im svoju uslugu objavljivanja plaćenih postova. Kako bi bili zanimljivi firmama, morate imati minimalno nekoliko tisuća sljedbenika. Istražite koje sve firme žele izgraditi svoju prisutnost na tiktoku. Nakon što odaberete firme kojima se želite obratiti, sastavite kratku email poruku u kojoj ćete ukratko predstaviti sebe i ono čime se bavite.

Također navedite sve svoje kompetencije za koje smatrate da će utjecati na konačnu odluku firmi za vašim angažmanom. Također ukratko opišite svoj profil na tiktoku, tj. koliko sljedbenika imate i koji sadržaj imate na svom profilu. Zarada se kreće oko 0, 02$ po pogledu. Dakle ako vaš sponzorirani post pogleda 100. 000 ljudi, onda je vaša zarada 2. 000 dolara.

Tagovi:

Više članaka