Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!

Gdje gledati filmove

Gdje gledati filmove

Gdje gledati filmove, potraga za filmovima

Internet danas nudi razne pogodnosti za svakoga od nas, pa tako i mjesta tj. Web stranice gdje možemo gledati filmove online. Znate kako se kaže da su najbolje stvari u životu besplatne, ponekad ovo vrijedi za filmove na internetu. Zašto ponekad? Većina vas se sigurno zatekla u potražnji za određenim filmom i naišla na određenu web stranicu koja vas traži registraciju i nudi vam mjesec dana free trial-a. Mnogi od nas ovdje automatski odustanu i okrenemo se dobrom starom Torrentu. Gdje gledati filmove na internetu a da je isplativo? Naravno, postoje online servisi koji pružaju legalno gledanje filmova bez da morate išta platiti, ali na ovakvim stranicama nećete naići na nove filmove, već možda na poneki klasik. Potraga za određenim filmom može biti poprilično mučno iskustvo ako niste pretplaćeni za određenu web stranicu za gledanje filmova. Kako to mislimo? Iako je riječ o web stranicama koje nude gledanje filmova, mnogi od njih u svojoj ponudi nemaju cijeli asortiman filmova. Naići ćete na primjerice najnovije filmove a nemaju kultne klasike i obrnuto. Gdje gledati filmove onda? U nastavku teksta nudimo vam par opcija.

Gdje gledati filmove, kultni filmovi i klasici

Mnogi od nas bi rado opet pogledali neki film koji je ostavio traga na nama dok smo bili mlađi. Neke filmove možemo doslovno pogledati 100 puta i uvijek nas iznova oduševi, ali gdje pronaći taj određeni film? Mnoge klasike i kultne filmove danas nažalost nećete naći na tipa Netflixu koji je danas najpoznatiji po strimanju filmova. Gdje gledati filmove poput kultnih klasika? Ljubiteljima kultnih i klasičnih filmova nudi se streaming servis Plex Tv koji nudi besplatni sadržaj i naravno sadržaj koji se plaća. Besplatni sadržaj se vrti oko nepoznatih uradaka, dok plaćena verzija nudi klasike poput Nosferatua, Frankensteina, The Phantom of the opera i sl. Ako se ipak pitate gdje gledati filmove a da su kultni filmovi, odgovor možete naći primjerice na servisu RTL play. Navedeni servis ne nudi previše kultnih filmova, pošto se većina sadržaja vrti oko krimića, komedija i ljubića, ali možete pronaći kultne filmove sa Stalloneom ili Schwarzeneggerom. Naravno, besplatne verzije navedenih programa sadrže određene reklame koje je nemoguće izbjeći. Za korištenje ovih servisa potrebna je registracija na stranicu putem Gmaila ili Facebooka. Naravno, na navedenim stranicama naići ćete i na pokoji holivudski blockbuster.

Gdje gledati filmove, online servisi za gledanje filmova

Znamo kako većina streaming servisa vezanih za filmove nudi probni rok u kojemu možete besplatno gledati filmove i serije koliko želite. Razni servisi nude razno probno razdoblje, pa tako Netflix nudi mjesec dana besplatnog korištenja, kao i naš streaming servis Pickbox. Amazon prime video i HBO GO nude tjedan dana. Zašto onda mnogi od nas ovo ne koriste? Kako bi ste u samom startu se mogli registrirati potreban je broj vaše bankovne kartice. Ako zaboravite nakon mjesec ili tjedan dana otkazati besplatnu uslugu, ona vam se automatski kreće naplaćivati. Gdje gledati filmove online? Najbolje ocijenjene besplatne streaming web stranice za filmove su: Crackle, Popcorn Flix, Vudu movies on us, Tubi tv, Pluto tv, CONtv, SnagFilms, Classic cinema online, Veoh, YouTube USA. Sada kada smo vam pomogli sa rješenjem gdje gledati filmove, bitno je naglasiti da bi bilo poželjno da imate i koristite VPN. Pitate se što je VPN? VPN je ukratko zaštita uređaja s kojeg gledate filmove i odblokirava sadržaj koji se samo dostupan primjerice u SAD-u. Nažalost mnoge najbolje web stranice koje se bave streamingom filmova su ograničene na geografsku lokaciju. VPN skriva vašu stvarnu lokaciju gledanja i omogućuje vam da se povežete sa serverima diljem svijeta. Možda vam sve ovo na kraju možda zvuči i skupo, registracija na pojedine stranice za gledanje filmova i zatim još VPN, no važno je naglasiti kako s ovom kombinacijom se nikada više ne morate pitati gdje ćete gledati film, bilo besplatno ili ne.

Tagovi:

Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!

Više članaka

Kako sigurno surfati

Kako sigurno surfati

Javne Wi-Fi mreže su sveprisutne i često su nam dostupne u kafićima, restoranima, hotelima, zračnim lukama i drugim javnim mjestima. Međutim, korištenje javnih Wi-Fi mreža može biti opasno jer su čest