Gdje kupiti igrice za PC

Gdje kupiti igrice za PC

Gdje kupiti igrice za PC, pretraga interneta

Svi mi volimo tu i tamo nabaciti koju dobru igru na našem PC-u ili nekoj drugoj konzoli za igrice. Isto tako svatko od nas voli uštedjeti pri kupnji igrica. Gdje kupiti igrice za PC ili primjerice PlayStation a da ne platimo previše? Pretragom interneta za gdje kupiti igrice za PC dobiti ćemo rezultate koji su primarno orijentirani na trgovine u našoj blizini. Što ako nismo spremni potrošiti veću svotu novaca na novu igricu? Zahvaljujući internetu i njegovih brojnih trgovina, igre nikada nije bilo lakše kupiti. Prije nego vas povedemo pregled best buy online opcija, važno je naglasiti kako vam treba kreditna kartica ili PayPal usluga i naravno flat tarifa interneta. Pitate se zašto? Kupnja igrica online je postala normalna stvar, i kao i za kupnju svega potrebna vam je kartica s primanjima i flat tarifa interneta jer pojedine igre mogu biti teške i do 20-ak GB. Pretraga interneta će vam svakako pomoći da nađete mjesto za kupnju željene PC igrice.

Gdje kupiti igrice za PC, online platforme

Uz pitanje gdje kupiti igrice za PC pitanje je i kada je najbolje kupovati igrice? Odgovor je online i za vrijeme rasprodaja koje se odvijaju upravo u razna godišnja doba i blagdane poput Božića ili Halloweena. Gdje kupiti igrice za PC online? Ako ste jedni od onih koji redovno igraju igrice na PC-u, sigurno ste čuli za Steam. Ovo je digitalna distribucijska platforma koja je namijenjena Windowsima, Macu i uskoro Linux računalima. Glavna filozofija navedene stranice je da kupac određuje vrijednost igrice koju kupuje, možda zvuči smiješno ali 40 milijuna registriranih korisnika potvrđuje ovo kao dobar način poslovanja. G2PLAY je još jedna online platforma koja je dosta omiljena na području Balkana radi visokih popusta. Kupovina igrica ovdje je vrlo jednostavna, registrirate se na stranicu, odaberete igru koju želite, platite, i na mail dobivate svoj registracijski ključ. Preuzmete igru, instalirate i možete igrati. Good old games kao i sam njen naziv je online platforma za igrice malo starijih generacija, nostalgiju možete zadovoljiti s malom naknadom. Igre na ovom servisu rade na svim novim sustavima i u paketu dobijete i bonus content poput soundtracka, digitalne karte itd. I sve to za cijenu jedne kave u kafiću.

Gdje kupiti igrice za PC, trgovine

Naglasili smo u početku kako će nam internet pretraživanje na pitanje gdje kupiti igrice za PC prvo ponuditi trgovine u našoj blizini. O kakvim je to trgovinama riječ? Gotovo svaka trgovina elektronikom danas nudi prodaju igrica za PC ili bilo koju drugu konzolu za igrice. Ako želite fizički imati igricu i ako vam nije problem izdvojiti do par stotina kuna, onda su ovakve trgovine odgovor na vaše pitanje gdje kupiti igrice za PC. Naravno, trgovine elektronikom isto tako nude razne popuste na igrice prilikom raznih blagdanskih i sezonskih sniženja. Trgovine elektronikom imaju svakako bogatu ponudu i veliki asortiman igrica za svačiji ukus i nude igre za platforme poput; Sony, Xbox, Nintendo, PC, PS od 3 – 5 generacije. Koje su igrice najtraženije danas? Akcijske igrice su još uvijek nekako najtraženije; Call of duty, Battlefield, Grand theft auto. Naravno ovdje su i sportske igrice poput: Fifa, Pro evolution soccer i NBA igrice.

Tagovi:

Više članaka

Kako sigurno surfati

Kako sigurno surfati

Javne Wi-Fi mreže su sveprisutne i često su nam dostupne u kafićima, restoranima, hotelima, zračnim lukama i drugim javnim mjestima. Međutim, korištenje javnih Wi-Fi mreža može biti opasno jer su čest