Kako dodatno zaraditi

Kako dodatno zaraditi

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dodatno zaraditi uz postojeći posao

Uz današnju situaciju u svijetu, gdje svakodnevno dolazi do porasta cijene, od osnovnih životnih potrepština sve do energenta, svatko od nas jedva spaja kraj s krajem. Dok cijene rastu, naše plaće ostaju i dalje iste, zbog čega je postalo veoma teško pokrivati sve troškove. Prije bi vam prosječna plaća bila sasvim dovoljna da platite sve režije, napravite svoju tjednu kupovinu namirnica i da i dalje imate dovoljna novca da si priuštite izlazak sa svojim prijateljima i partnerom, te da si priuštite nešto za sebe. Sada to više nije slučaj. Zbog toga ljudi su počeli tragati za novim načinom kako dodatno zaraditi si novac kako bi se što manje mučili s financijama i malo komotnije živjeli. Postoji vam pregršt opcija kada je u pitanju kako dodatno zaraditi novac, a mi ćemo vam u nastavku neke od primjera poslova koje možete već danas krenuti raditi i početi zarađivati više i tako si povećati svoja mjesečna primanja.

Kako dodatno zaraditi novac

Prvi način kako dodatno zaraditi si novac možete je da se okušate u svijetu društvenih mreža. Možete započeti svoj vlastiti YouTube kanal o objavljivati videe na svoju najdražu temu, ili možete otvoriti svoj Instagram profil i voditi svoj nekovrsni blog preko toga. No, ako ne želite vi biti ispred kamera, onda možete voditi za nekoga drugoga njihove društvene mreže. Mnogi vam influenceri zapošljavaju ljude za tu ulogu, pa možete i vi pokušati uloviti takav posao.

Ukoliko izrađujete sami neke svoje rukotvorine kao hobi, onda možete preko posebnih stranica početi ih prodavati. Bilo da se to radi o fizičkom ili digitalnom proizvodu, vrijedi pokušati, i tko zna možda uspijete od toga napraviti posao.

Dodatni način kako dodatno zaraditi novac možete tako da radite neke od klasičnih poslova, kao što su vam to peglanje košulja, čišćenje domova, održavanje vrtova, čuvanje kućnih ljubimaca ili djece, ili pak da pazite na starije osobe i pomažete im tokom dana.

Kako dodatno zaraditi i povećati si svoja primanja

Drugi način kako dodatno zaraditi si novac je da unovčite svoje vlastito znanje. Zasigurno znate odlično govoriti neki strani jezik, znate dobro svirati neki instrument ili vam neki predmet jako dobro leži, kao što su to fizika, kemija ili matematika. Uz današnju modernu tehnologiju, možete odražavati instrukcije čak i online uz pomoć raznih platformi i pametnih tableta s kojima može puno lakše izvoditi instrukcije.

Kako dodatno zaraditi novac možete i kako dostavljač hrane i namirnica za neku od poznatih dostavnih službi. Za to čak ne morate niti imati auto i vozačku dozvolu, jer možete dostavljati na svojem biciklu ili električnom romobilu, pa čak i pješice uz pomoć javnog prijevoza. No, ako imate vozačku dozvolu i svoj automobil, možete onda raditi kao taxi vozač, jer sada na tržištu imate nekoliko opcija taxi službi za koje možete raditi.

No, ako vam je novac potreban već sada i ne možete dugo čekati, onda su vam brzi krediti odlična opcija. Kreditna kuća i njihovi krediti su vam najbolje rješenje kada vam iskrsne neki trošak. Kredit se jako lako ugovara preko njihove web stranice te za njega vam ne treba puno papirologije niti morate ispunjavati neke rigorozne uvjete. Već se isti dan i odobrava i isplaćuje novac na račun.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr