Kako izgleda masaža cijelog tijela

Kako izgleda masaža cijelog tijela

Kako izgleda masaža cijelog tijela i što sve spada u nju

Definicija “masaže cijelog tijela” je u nazivu: to je sesija masažne terapije koja djeluje na svim dijelovima tijela. Tipična masaža cijelog tijela pokriva vrhove prstiju. Dakle, kako izgleda masaža cijelog tijela? Tradicionalno masaža cijelog tijela pokriva slijedeće. Glava – obično uključuje sljepoočnice, tjeme, zatiljne mišiće (stražnji dio glave) i vlasište. Vrat – uključujući potiljak i trapez (dugi mišići sa strane koji se spajaju sa stražnjim dijelom).

Ramena – duž kostiju ovratnika, lopatica i u gornji dio leđa, naravno i ruke. Gornji i donji dio leđa – u donjem dijelu leđa većina ljudi gaji tvrdoglavu napetost i osjeća napetost, ukočenost ili bol. Noge – uključujući stražnjicu, gluteus, bedra i listove te stopala. Legitimni masažni terapeut, uključujući sve te struke koji su licencirani, nikada neće razotkriti ili dodirnuti privatne dijelove tijela.

To uključuje i dojke kod žene. Za većinu spa tretmana možete zadržati na sebi kostim za plivanje ili donje rublje. Ako imate masažu leđa, možete nositi gaćice. Neki tretmani, poput Reikija i shiatsua, rade se kroz vašu odjeću. Ako sumnjate u očekivanja, pitajte kada rezervirate dan liječenja ili spa dana i kako izgleda masaža cijelog tijela.

Kako izgleda masaža cijelog tijela ako ne želite da vam se masiraju baš svi dijelovi tijela

To kako izgleda masaža cijelog tijela ne mora uključivati ​​vaša osjetljiva područja. Možete reći koje dijelove tijela ne želite dirati. Masaža cijelog tijela obično uključuje ruke, noge, šake i stopala, vrat i leđa, trbuh i stražnjicu. Područje oko dojki obično se masira, ali ne i same dojke. Uvijek možete reći da mrzite kad vam se područje dojki ili stražnjice ili što god dotiče.

Ako uopće niste sigurni, pokušajte prvo rezervirati masažu “leđa, vrata i ramena” kako biste vidjeli koliko vam je ugodno dodirivanje u tim područjima. Ako sve bude u redu, sljedeći put možete rezervirati masažu cijelog tijela i saznajte kako izgleda masaža cijelog tijela zapravo. Čak i uz masažu cijelog tijela, većina vas većinu vremena ostaje pokrivena. Na primjer, terapeut će vam razmotati ruku i rame ili otkriti nogu dok ona masira taj dio vašeg tijela.

Kad zatreba da je prevrnete, držat će ručnik kao paravan kako biste je mogli privatno okretati. Jednostavno kad znate kako! Bilo da se odlučite za švedsku masažu ili aromaterapijsku masažu; Tajlandska masaža ili duboka masaža tkiva – svi su dizajnirani za opuštanje i smanjenje napetosti u mišićima i razine stresa. Vjerujte da se vaš terapeut fokusira na njezine tehnike masaže i osigurava personaliziranu opuštajuću masažu.

Kako izgleda masaža cijelog tijela i što imate na sebi u tom trenu

Za masažu cijelog tijela možete odlučiti zadržati gaće ili ostati potpuno obučeni. Otkrit ćete da je većina masažnih terapeuta vrlo vješta u zaštiti vaše skromnosti i postizanju ugodnog osjećaja; nikada nećete morati otkriti ništa što radije ne biste i to je velika naznaka kako izgleda masaža cijelog tijela te kako je zapravo ugodna. Vaš će vam terapeut objasniti koliko trebate skinuti, dat će vam ručnik da se pokrijete i zatim napustiti sobu dok se spremite.

Pokucat će nekoliko minuta kasnije prije nego što se vrati na liječenje. Tada otkriva samo dijelove na kojima radi. Za neke messier tretmane, poput pilinga i obloga, vaš će vam masažni terapeut dati par vrlo glamuroznih papirnatih gaćica koje pokrivaju samo potrebne dijelove. Čak i uz ove tretmane, bit ćete pokriveni većinu vremena.

Nakon toga uskočite pod tuš prekriven ručnikom kako biste sami isprali proizvode s kože. Ako je kod vas da budete goli, čak i djelomično, u potpunosti veliki ne, ali ipak trebate malo ugađanja i ublažavanja stresa, odlučite se za nebesku masažu glave esencijalnim uljima ili neku umirujuću refleksologiju za rad na tim točkama pritiska. Sami procijenite kako izgleda masaža cijelog tijela i je li ona zapravo za vas.

Tagovi:

Više članaka

Clavosan – krema protiv gljivica

Clavosan – krema protiv gljivica

Clavosan krema je namijenjena liječenju protiv gljivica kože i gljivica noktiju. Možda mnogi od nas i nisu svjesni, ali gljivice su vrlo opasne za ljudsko zdravlje jer uzrokuju nekrozu tkiva koja se m

Zašto nastaju gljivice na noktima

Zašto nastaju gljivice na noktima

Gljivice na noktima nisu samo estetski problem, već je to ujedno i ozbiljan zdravstveni problem. Osim što vam nokti na stopalima ne budu baš pretjerano atraktivno izgledali, ujedno će vam nokti biti b

Kako hijaluron djeluje na usne

Kako hijaluron djeluje na usne

Izgled je svima važan u životu. Možemo naravno reći da izgled nije sve nego je bitno upoznati kakva je osoba ispod površnih stvari i bili bi u pravu. No bez obzira na to, nikako ne možemo reći