Kako prebaciti novac sa paypala na karticu

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu Revoluta

Osoba ste koja ima paypal i Revolut račun i sada vas zanima kako prebaciti novac sa paypala na karticu Revoluta. Prije nego što saznate kako prebaciti novac sa paypala na karticu Revoluta, morate znati da se taj postupak može napraviti jedino ako je riječ o paypal računima unutar Europske unije.

Ukoliko posjedujete paypal račun unutar Europske unije, onda slijedite sljedeće korake, kako bi pravilno prebacili svoj novac sa paypala na revolut. Prvo što trebate napraviti je ulogirati se na svoj paypal račun. Zatim odaberite opciju „Cards“ i unutar te opcije kliknite na „Link a New Card“. Kada kliknete na taj link, trebati ćete unijeti podatke Revolut kartice.

Nakon toga će paypal poslati potvrdni kod. Važno je da zapamtite kako broj kartice mora biti istovjetan broju kartice koji ste unijeli na paypalu. Također, na kartici morate imati određeni iznos, kako bi se paypal mogao naplatiti. I na kraju, važno je da kartica mora biti aktivirana za online transakcije.

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu tekućeg ili žiro računa

Otvorili ste paypal račun i sada vas zanima kako prebaciti novac sa paypala na karticu tekućeg ili žiro računa. Ne trebate više tražiti informacije, jer vam ovaj tekst nudi sve potrebne informacije o tome kako prebaciti novac sa paypala na karticu tekućeg ili žiro računa. Ovaj postupak je vrlo jednostavan i brz i trebali biste ga svladati bez ikakvih poteškoća, neovisno o vašoj životnoj dobi niti o vašoj informatičkoj pismenosti.

Isto tako, ovaj postupak je vrlo siguran i možete biti mirni oko toga da li će se vaš novac prebaciti sa paypala na vašu debitnu karticu. Ukoliko budete slijedili sljedećih nekoliko navedenih koraka, onda ne bi trebali imati nikakvih problema u prebacivanju novca sa svojeg paypal računa na svoju debitnu karticu.

Prvo, ulogirajte se na svoj paypal račun i odaberite opciju „My wallet“. Unutar te opcije kliknite na „Tranfer money“, a zatim kliknite na „Tranfer to your bank“. Odaberite karticu na koju želite prebaciti novac i nakon toga kliknite na „Continue“. Unesite iznos koji želite prebaciti i kliknite na „Next“. Provjerite sve da li ste dobro unijeli i nakon toga kliknite na „Tranfer now“. Nakon određenog vremena novac bi se trebao prebaciti sa paypala na bankovnu karticu koju ste odabrali.

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu i kako poništiti tranfer

Ukoliko ste osoba koju zanima kako prebaciti novac sa paypala na karticu, ali vas istovremeno zanima i kako poništiti transfer novca sa paypala na karticu, onda pročitajte ovaj tekst koji će vam objasniti kako prebaciti novac sa paypala na karticu i kako poništiti transfer novca koji ste već prebacili sa paypala na karticu.

Svima se može dogoditi da unese krivu karticu, tj. onu na koju nije mislio prebaciti novac. Isto tako može nam se dogoditi da promijenimo mišljenje i poželimo vratiti novac sa kartice na paypal račun. Za sve navedene slučajeve postoji način kako poništiti transfer novca. Štoviše, postoje dva načina. Prvi način se odnosi na poništavanje transfera novca uz pomoć računala. Na svom računalu se ulogirajte na paypal račun i odaberite opciju „My wallet“. Unutar te opcije kliknite na „Tranfer funds“, a nakon toga kliknite na „Tranfer to your bank account“.

Zatim slijedite upute kako dovršiti prekid transfera. Drugi način je povoljan za sve oni koji nemaju pri ruci računalo. Taj način se odnosi na paypal aplikaciju koju možete instalirati na svoj mobilni uređaj. Kliknite na „Paypal Balance“ na zaslonu, a zatim kliknite na „Withdraw Funds“. Sve što tada trebate je slijediti upute kako dovršiti prekid transfera novca sa paypala na bankovni račun.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr