Kako zaraditi 15 EUR dnevno

Kako zaraditi 100 kn dnevno

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno – laka i brza zarada novca

U današnjem dobu mnogi od nas smo suočeni sa raznim financijskim problema, posebice zbog trenutne ekonomske krize u svijetu i visoke inflacije. Zbog toga mnogi od nas traže načine kako da si povećamo svoja mjesečna primanja kako bismo i dalje mogli komotno živjeti bez straha da ćemo se naći u neugodnoj novčanoj situaciji gdje nas računi i dugovi pritišću sa svih strana. Najbolji način vam je da si pokušate pronaći dodatno posao koji možete komotno raditi uz vaš postojeći posao i u kojem uživate radeći. Kako zaraditi 15 EUR dnevno dodatno nije teško kako se možda čini na prvu. Naravno, ne možete ugrabiti hrpu love preko noći, to jhe malo teže. Ali si možete zato svakoga dana si malo po malo zaraditi i tako povećati svoj mjesečna primanja. Postoje razno razni načini kako zaraditi 15 EUR dnevno, te bez obzira što i volite raditi i koji su vaši hobiji, moći ćete pronaći nešto u čemu biste mogli uživati radeći.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno – razni način zarade

Jedno od načina kako zaraditi 15 EUR dnevno vam je da prodate svoju staru odjeću, namještaj i ostale druge stvari koje vam više ne trebaju. Imate na raspolaganju razne web stranice i online oglasnici gdje možete prodati svoje stare stvari.

Drugi način kako zaraditi 15 EUR dnevno je da prodajete svoje ručne radove preko posebnih online trgovina koje su kreirane za sve ljude koji imaju svoje male obrte. Možete svašta prodavati tamo, od svijeća i slika sve do tekstilnih proizvoda i figurica.

Možete se baviti pečenje kolača za posebne prigode, ili može peglati košulje ili nuditi uslugu čišćenja domova.

Također, možete čuvati djecu, starije osobe, kućne ljubimce ili se brinuti za vrtove i biljke u kući. Možete raditi i kao kućepazitelj isto!

Ako imate vozačku dozvolu, možete raditi kao taksista za jedno od mnogih taxi službi. Ili, možete raditi kao dostavljač hrane i namirnica za razne dostavne službe. Tu vam čak i ne treba auto, već možete i na svom biciklu ili pješice dostavljati narudžbe!

Kako zaraditi 15 EUR dnevno – online zarada novca

Kako zaraditi 15 EUR dnevno možete i iz udobnosti vašega doma, ili gdje god da jeste bez da se morate pomaknuti sa svojega mjesta.

Možete pokrenuti svoj blog ili YouTube kanal gdje možete objaviti objave tj videozapise o bilo kojoj temi koja vam se sviđa.

Također, ako se bavite fotografijom možete svoje fotografije prodavati preko specijaliziranih web stranica ili možete objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama kao što je to Instagram gdje možete potencijalno ostvariti suradnju s nekim od poznatih brendova!

Ujedno, kako zaraditi 15 EUR dnevno možete i kroz pisanje raznih radova za studente, ili pisanje životopisa i motivacijskih pisma za druge.

Ako vam dobro ide neki predmete, jezik ili znate svirati neki instrument, možete održavati instrukcije iz tih stvari te si tako dodatno zaraditi novce.

Možete za influencere održavati njihove društvene mreže ili im uređivati fotografije ili videozapise!

Ako vam treba malo veća svota novca, onda vam dobro može doći brza pozajmica koja se može ugovoriti kod kreditne kuće, gdje se cijeli proces ugovaranja odvija online i novac se isplaćuje već za 15 minuta!
Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr