Kako zaraditi od kuće

Kako zaraditi od kuće

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi od kuće snimanjem kućnog videa

Kako zaraditi od kuće snimanjem kućnog videa? Sve što trebate za snimiti neki zabavan i pamtljiv video i koji može postati Youtube senzacija, jeste kamera i dobra ideja ili da pročitate na internetu iskustva drugih ljudi kako zaraditi od kuće. Sve prolazi, nemojte se ograničavati. Postoje na primjer videi koji pokazuju kako su mačke slatke i zabavne. Zatim možete druge ljude zezati vodenim balonima. Ovi navedeni primjeri bili su hit na Youtubu. Ne trebate rekvizite. Ne treba vam ni savršen scenarij. Znači sve što vam zaista treba je dobra ideja i vizija kako to pretvoriti u video. Uzmite svoju kameru, snimite situaciju, postavite video na Youtube ili isti podijelite s poznanicima. Nikad nećete znate koliko će taj vaš video biti uspješan ukoliko ne probate. Potrošite jednoslobodno popodne i snimite video. Za početak potrebno je da se prijavite na YouTube. Ako nemate korisnički račun na Youtube potrebno je da ga kreirate. Kreirajte svoj račun klikom na na slijedeći link i slijedite upute koje su u samo šest klik koraka: https: //accounts. google. com/SignUp? service=youtube

Kako zaraditi od kuće prodajom fotografija

Jedan od čestih načina kako zaraditi od kuće je i prodaja fotografija. Mnogim ljudima je hobi fotografirati prirodu, ljude i stvari. Ukoliko imate dobar i kvalitetan fotoaparat, možda vam je bavljenje fotografijom nedosanjani san ali kojeg nikada niste uspjeli naplatiti i možda se pitate: kako zaraditi od kuće prodajom fotografija? Danas postoje specijalizirane stranice koje otkupljuju fotografije. Na iStockPhoto stranici postoji ogroman broj fotografija na prodaju. Sve što trebate je da samo svoje fotografije stavite na njihovu stranicu i administratori te stranice će obaviti ostalo. Možda će se upravo vaše slike prodavati i koristiti u medijima, a za to ćete još dobiti i novac. Postoje mnoge web stranice na koje možete slati svoje fotografije i skoro sve one imaju dogovore s fotografima za prodaju njihovih fotografskih radova. Ako recimo uživate u šetnji prirodom ili gradskim ulicama zašto ne bi ponijeli i svoj foto aparat i uslikatenaprimjer za vas zanimljive situacije tokom šetnje, zatim izaberite nekoliko svojih vrhunskih fotografija i prodate ih specijaliziranim web stranicama za kupovinu fotografija. Na taj način spojit ćete zadovoljstvo i profitirati usputno.

Kako zaraditi od kuće sviranjem nekog od muzičkih instrumenata

Volite li kod kuće svirati pjesme na klaviru, harmonici ili gitari? Sviranje u kućnoj atmosferi za svoju dušu var relaksira ali mislite da niste dovoljno stručni da bi imali profi karijeru? To vas ne bi trebalo obeshrabriti i sprječavati da snimate muziku nanekom od muzičkih instrumenata i istu da prodajete. Postoji online-internet način kako zaraditi od kuće sviranjem na muzičkom instrumentu. Kao prvo trebate snimiti određenu muzičku numeru i najbolja stvar za vas bi bila da ste upravo vi autor muzike i teksta pjesme, a radi autorskih prava za izvedbu. Zatim tu vašu muzičku numeru postavite na internet platforme koje prodaju pjesme. Možete napraviti i video spot za vašu pjesmu i staviti je na Youtube. Tako ćete zaraditi barem malo novca s vašim snimkama. Možete ponuditi i instrukcije sviranja muzičkih instrumenata. Kako zaraditi od kuće, nudi i opcija video instrukcija koje možete staviti na Youtube. Takođe kao opciju imate sviranje na određenom mjestu na otvorenom, poput prometnih ulica, parkova i sl. Neki od danas najboljih svjetskih muzičara bili su ulični svirači. Uličnom svirkom se može dobro zaraditi, a naročito ljeti, kad puno turista dolazi u grad ili u vrijeme večernjih šetnji. Samo provjerite u gradskoj administraciji da li treba za vaš grad dozvola za ulične svirače.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr

Najbolje online platforme za pozajmice u Hrvatskoj

Najbolje online platforme za pozajmice u Hrvatskoj

Odabir najbolje online platforme za pozajmice može biti izazovan zadatak s obzirom na raznolikost dostupnih opcija. Ključni korak u tom procesu je razumjeti vlastite financijske potrebe i mogućnosti.