Koliko često ići u solarij

Koliko često ići u solarij

Koliko često ići u solarij i kako se služiti njime

Zaštititi kožu od ljetnih vrućina možda će biti izazov jer se svi dobro kupaju na plažama, igraju odbojku usred sunca ili se opuštaju pod sunčanom sunčanom terapijom. Zapravo je teško preskočiti najočekivanije godišnje doba i sakriti se u hlad. Međutim, neki ljudi preferiraju digitalni način sunčanja kože kako bi mogli izbjeći oštre i izravne sunčeve zrake.

Obično odlaze u salone i solariju čine kožu pigmentiranom. Ovi ležaljke imaju radioaktivne i fluorescentne svjetiljke na solarni pogon koje rade poput sunca. Koliko često ići u solarij? Kao glavna percepcija mnogih, ako imate preplanulu kožu, imat ćete veću zaštitu od bodljikave sunčeve topline jer je vaša koža obogaćena melaninom koji je odgovoran za održavanje vaše kože u isto vrijeme zdravom i zdravom.

Za one zainteresirane koji bi željeli isprobati solarij na svojoj koži, trebali bi biti svjesni nekoliko čimbenika koji mogu utjecati na njihovu kožu i pravilnog postupka rukovanja kožom kada imaju solarij. Kao primarni upit u ovom izdanju kože, koliko često ići u solarij?

Koliko često ići u solarij i koliko je sesija potrebno za vaš tip kože

Asistenti mogu preporučiti sunčanje kože te vam mogu savjetovati koliko često ići u solarij na vašem mjestu, ovisno o tipu kože i osjetljivosti na toplinu sunčeve energije, zračenja i pritiska. Obično prvo pripreme test kože prije nego što pozovu pacijenta da nastavi sunčati koristeći sunčalište. Općenito, ako imate nježniji tip kože, 4 – 6 sesija svaka jednom ili dva puta tjedno bit će dovoljno za učinkovito i brzo preplanulost. Za srednje tipove kože, 2 – 4 sesije bit će dovoljne za jednom ili dva puta tjedno kupanje na solarijumu kako bi se postigli željeni rezultati brončanog sjaja.

U svakom slučaju, zapravo je neobavezan izbor hoće li osoba nastaviti sa sljedećim sunčanjem ili će već biti zadovoljna i zadovoljna rezultatima te o njegovim prohtjevima će odlučiti koliko često ići u solarij. Sve dok ste strpljivi, ne žalite za bojom svog novog tena, tada ćete definitivno biti zadovoljni rezultatom. Kao što preporučuju stručnjaci salona za sunčanje, pacijentica treba imati interval od 36 do 48 sati i pripremiti se za sljedeću sesiju. Razumno govoreći, preplanulost može izblijedjeti, pogotovo ako pojedinac ima blijedu do nježnije kože, što znači da se koža može regenerirati i uništiti melanin, a time će se ten vratiti u izvornu nijansu.

Da bi se izbjegla ova pojava, pacijent bi trebao strogo slijediti sunčanje jednom do dva puta tjedno kako bi se brončani sjaj održao i na koži ne bi došlo do grubih učinaka. Ako je pacijentica već bila uvjerena i zadovoljna svojom novom kožom, možda će prekinuti tamnjenje i održati ovaj brončani ten nošenjem sunčanih blokova i nanošenjem hidratantnih krema.

Koliko često ići u solarij i koliko često je prečesto

Uzimajući solarij po sesiji, asistent će vam obično savjetovati da imate najmanje 15 do 25 minuta preplanulosti kože, a zatim se malo odmorite ili malo opustite pod tušem. Nakon toga pokušajte ponovno još 15 do 25 minuta dok ne završite prvu sesiju. O rezultatima testova kože i boji vašeg tena ovisi hoćete li imati duže minute po sesiji. Tolerancija i tip kože najvažniji su ključni čimbenici u suočavanju s preplanulošću kože, posebno kada to radite na solarijumu.

Koliko često ići u solarij i je li 2x dnevno prečesto? Doživjet ćete ekstremne opekline i crvenilo koje na kraju mogu dovesti do rizika od opeklina i crnih mrlja na koži ako pokušate sunčati otprilike dva puta dnevno. Kao što zakon propisuje, potamnjivanje kože smije se raditi samo jednom dnevno i mora postojati niz dnevnih intervala. Odlazak u solarij dva puta dnevno, jednako je zločinu na koži, pa je bolje poslušati stručnjake salona i slijediti zakonska pravila o koži, tako da nikada nećete požaliti ni zbog čega što će vam se učiniti na koži.

Evo koliko često ići u solarij. Dobijanje savršene preplanule boje pomoću tehnologije sunčališta označava učinkovit i djelotvoran način upravljanja kožom kako bi imala brončani sjaj. Međutim, trebali biste biti svjesni upozorenja da ćete često preplanjivati ​​kožu, pa ćete imati na umu odgovarajuće smjernice za postizanje savršene preplanulosti bez rizika od sunčanja.

Tagovi:

Više članaka

Clavosan – krema protiv gljivica

Clavosan – krema protiv gljivica

Clavosan krema je namijenjena liječenju protiv gljivica kože i gljivica noktiju. Možda mnogi od nas i nisu svjesni, ali gljivice su vrlo opasne za ljudsko zdravlje jer uzrokuju nekrozu tkiva koja se m

Zašto nastaju gljivice na noktima

Zašto nastaju gljivice na noktima

Gljivice na noktima nisu samo estetski problem, već je to ujedno i ozbiljan zdravstveni problem. Osim što vam nokti na stopalima ne budu baš pretjerano atraktivno izgledali, ujedno će vam nokti biti b

Kako hijaluron djeluje na usne

Kako hijaluron djeluje na usne

Izgled je svima važan u životu. Možemo naravno reći da izgled nije sve nego je bitno upoznati kakva je osoba ispod površnih stvari i bili bi u pravu. No bez obzira na to, nikako ne možemo reći