O čemu pričati sa curom

O čemu pričati sa curom

O čemu pričati sa curom – kako započeti razgovor

Svaki novi početak uglavnom započinje kao neobvezno ćaskanje ili čak kao flert, koji može onda na kraju prijeći u nešto sasvim novo i uzbudljivo. Dok neki muškarci imaju taj prirodan dar govora i mogu sa svakome, pa tako i sa curama, lako započeti novi razgovor, drugi nisu te sreće te ne znaju kako prići curi i o čemu pričati sa curom. Ako vam se zaista sviđa cura, onda se valja potruditi da joj ostavite dobar dojam te da ujedno pokažete da ste zaista zainteresirani za nju. Ukoliko cura počinje pričati o nekom filmu koji ju je jako dojmio ili počinje pričati o nekim svojim hobijima, onda se potrudite ju slušati i ispitajte ju dalje o tome. Tako ćete joj pokazati da ste zaista zanimate za nju i što nju veseli. O čemu pričati sa curom kako biste ju impresionirali i zainteresirali, ćemo vam dalje otkriti u ovome članku, stoga nastavite dalje čitati.

O čemu pričati sa curom – koje teme odabrati

O čemu pričati sa curom i kako ju dojmiti već kod prvog razgovora je nešto što se mnogobrojni dečki pitaju. Curu možete osvojiti već kada joj date neki kompliment, primjerice možete joj reći kako ima lijepu boju kose, divne oči, kako vam se sviđa njezin glas ili njena osobnost ili stil oblačenja. Slobodno ju pitajte s čime se bavi, koji su njezini hobiji, kakvu glazbu voli slušati i ona će vam se odmah prepustiti u razgovor. Bitno je kada ona priča o svojim interesima da pokažete svoje zanimanje za to i pitate ju dalje o tome, ako se dogodi da imate ista zanimanja ili isto razmišljanje o nekim stvarima, to odmah istaknite i ona će biti s time oduševljena. O čemu pričati sa curom ako se slučajno dogodi ona neugodna tišina, možete joj dati kompliment za njezin outfit, šminku, frizuru i slično, ili ju možete pitati kako je provela dan ili vikend, što planira raditi kada dođe doma ili kako je na fakultetu ili poslu.

O čemu pričati sa curom – saznajte što voli

O čemu pričati sa curom kako ne biste ispali dosadni i nezainteresirani? Bitno je da održavate razgovor s njom živim, jer kada nastupi ona neugodna tišina i traje preko 10 sekundi, stvari postaju jako neugodne i cura će radije htjeti privesti razgovor kraju nego da ga nastavi dalje. Zato je bitno da znate kako brzo prijeći na neku drugu temu ili nastaviti dalje razgovor. Kada se tek upoznajte, bitno je postavljati pitanja kako bi se mogli upoznati i vidjeti koje su vam stvari zajedničke i što svatko od vas voli. Na taj način o čemu pričati sa curom se ne bude činilo tako teškim. Možda baš oboje imati veliku strast prema kuhanju ili vrtlarenju, ili oba dvoje volite slušati isti stil glazbe. Možda dijelite iste snove za budućnost. Tko zna. Bitno je da se međusobno razotkrivate i propitkujete. Postavljanje pitanje je jako ključno kod upoznavanja. Nemojte ustručavati, slobodno pitajte curu što god želite, jer one vole pričati o sebi i stvarima koje vole. Na taj način ćete vidjeti kako nije teško pričati sa curama i da uvijek postoje teme za razgovor.

Tagovi:

Više članaka