Veza sa udatom ženom

Veza sa udatom ženom

Veza sa udatom ženom, osvajanje udate žene

Osvajanje i veza sa udatom ženom se po mnogo čemu razlikuje od osvajanja i veze s oženjenim muškarcem. Muškarci koji su svjesno u vezi sa udatom ženom se ne opterećuju sa mogućim eventualnim problemima u kojim bi se mogli pronaći. Većini muškaraca paše veza gdje postoji sex bez obaveza, no što žene misle o ovome? Istina je da niti jedna udata žena neće biti osvojena osim ako ona to ne dopusti. Mnoge žene koje se prepuste avanturi sa muškarcem izvan braka su dopustile da se navedeno dogodi, u prijevodu razmišljale su o više ishoda. Žene se prepuste avanturi izvan braka često radi problema unutar braka, ili iz razloga kako bi si dokazale da još mogu biti privlačne suprotnom spolu. Veza sa udatom ženom može biti dvosjekli mač. Veze koje nastaju putem avanture često nastaju iz razloga za seksom bez obaveze, ali uvijek se jedna strana nekako prepusti osjećajima. Udata žena će provoditi slobodne trenutke sa vama, ali ti trenuci nisu nužno njoj od velike važnosti. Rijetko koja udata žena ili oženjeni muškarac će ostaviti svoga partnera radi avanture s strane, no što kada veza ode predaleko?

Veza sa udatom ženom, rodila se ljubav

Iako se o tome ne priča u tolikoj mjeri kao kada se žena zaljubi u oženjenog muškarca, muškarac se isto tako može zaljubiti u udatu ženu. Što onda? Sigurno će se ljubavnik pitati da li je ona spremna ostaviti muža, i kako se nositi s nastalim ocjenama? Veza sa udatom ženom je sama po sebi teška stvar, i biti druga opcija nikada nije lijep osjećaj. Istina je da većina žena neće ostaviti svoje muževe radi ljubavnika, i novonastale emocije su nešto s čime se sami morate boriti. Iako žene varaju u braku upravo iz razloga zato što traže emocionalnu i seksualnu iskru koja više ne postoji u njihovom braku, one se i dalje nisu spremne maknuti iz komforne zvone van manjih rizika. Zapravo bi se moglo reći da žene koje imaju aferu van braka u biti koriste ljubavnike kako bi zadovoljile žudnju i dobile uzbuđenje. Veza sa udatom ženom često ne prelazi granice seksa, i čak ovdje ovo se ne definira kao veza nego afera ili avantura ako upitate ženu. Ako ste se zaljubili u udatu ženu i ako osjetite da bih veza mogla uspjeti, nemojte nikako ženi pristupiti tako da bi trebala ostaviti supruga radi vas. Sjednite i popričajte iskreno o svojim emocijama, svi znamo kako su žene iznimno emocionalna bića.

Veza sa udatom ženom, kako prekinuti vezu

Dok ste možda gradili odnos i avanturu koja je kasnije prerasla kao veza sa udatom ženom, prekid se mora odvit brzo. Biti druga solucija nekome većini nas nije laka, osobito ne ako volimo tu osobu. Svi znamo kako ljubav ponekad može biti slijepa. Kako prekinuti vezu sa udatom ženom? Zatražite razgovor sa njom, objasnite joj na lijep način kako vam je bilo lijepo ali kako se niste spremni nositi sa situacijom gdje ste samo ljubavnik. Njena reakcija će vam dati također i odgovor na pitanje da li vas je ikada voljela ili ste joj samo bili avantura. Nakon razgovora izbrišite njen broj, maknite ju sa društvenih mreža. Izbrišite zajedničke fotografije, poruke i prilagodite se novom životu bez nje. Da, možda će biti pokušaja s njene strane da opet dođe do vas, ignorirajte. Kako i svaka veza, veza sa udatom ženom će donijeti svojevrsni proces tugovanja i to je sasvim normalno. Prebolite i krenite u novi život.

Tagovi:

Više članaka