Kako da se napalim sama

Kako da se napalim sama

Kako da se napalim sama, spontano, nakon mokrih snova

Ženska seksualnost je dugo bila zazidana, tabuizirana, poricana i negirana, čak se tvrdilo da je žena nesposobna za užitak. Vjerski i religiozni elementi zabrana, tjelesne grešnosti i krivnje su uglavnom krivi za proglašavanje žena frigidnima i kad je skinuta debela zavjesa sa ženskog seksualnog užitka. Činjenica je da žene jednako uživaju u seksu kao i muškarci, mogu biti i razuzdanije od muškaraca, mogu biti prave raspomamljene uspaljenice. Kako da se napalim sama, spontano, nakon mokrih snova, da, vjerujte i žene masturbiraju kao i muškarci i počnu to raditi vrlo rano, a Frojd je tvrdio da se igramo sa sobom još u majčinoj utrobi i kasnije već od ranog djetinjstva. Kako da se napalim sama, nakon noći pune erotskih snova, žena se budi mokra i uzbuđena i spontano nastavlja senzualnu igru, čak i ako je sama u krevetu. Bedra se nježno sljube milujući jedno drugo, pa rašire, ruka spontano potraži klitoris, središte ženske seksualne vatre i tijelo samo dovrići erotsku igru u orgazmu koji je prekinulo buđenje.

Kako da se napalim sama, u samotnim noćima kada žudnja ne da zaspati

Realno govoreći sve više je samaca i samica, a samački život ima svoje prednosti i mane. Prrednosti su da vam nitko ne zagorčava život i diktira bilo kakva pravila, jedete ka hoćete, spavate kada hoćete, idete van kada želite i nikome ne polažete račune o tome zašto nešto jeste ili niste napravili, ali ima i puno mana samačkog života os odjećaja nevoljenosti na dalje. Kako da se napalim sama, u samotnim noćima kada žudnja ne da zaspatiuspavljujete sebe nježnim ljuljanjem, rukama blago milujete svoj dojke, bedra vam se u tom ljuljanju sastaju i rastaju, vaginalni otvor spontano se počne grčiti i izvoditi Kegelove vježbe na suho, klitoris bubri, spuštate ruku na uzdrhtalo vlažno međunožje i samo dodir na klitoris širi toplinu i uzbuđenost cijelim vašim tijelom. Kako da se napalim sama, svaka žena najbolje poznaje svoje tijelo i kada sama zadovoljava svoju žudnju obično izazove lančane orgazme kakve s nikim drugim nije doživjela.

Kako da se napalim sama, motivacija kada partner nije zainteresiran za seks

Žena može svršiti tiho i neprimjetno i na tramvajskom ili autobusnom stolcu ako joj u visini očiju zapne u vidnom polju nečija nabreklina u hlačama, a da ni ne provjeri tko se tako neoprezno smjestio u njezino vidno polje. Danas više nitko ne bi trebao podcjenjivati žensku seksualnost, a ako vam partner predbacuje da je krivnja u vama, razuvjerite ga. Kako da se napalim sama, motivacija kada partner nije zainteresiran za seks, izvedite autoerotsku igru pored njega, vjerujte, poludjet će od strasti. Ako ste sami, možete to napraviti na mnogo, mnogo različitih načina, od kupaonice i toplog mlaza vode na dalje. Ako ste u krevetu najopušteniji i žudite za orgazmom i rasterećenjem, a baš vam ne polazi za rukom, uvijek možete nazvati hotline i zatražiti asistenciju nekog raspoloženog za seksualne igre. Kako da se napalim sama, mašta vam je najjači saveznik uz kojeg se možete razuzdati do kraja, jer mašta nema granica.

Tagovi:

Više članaka