Kako ga privući da se javi

Kako ga privući da se javi

Kako ga privući da se javi, obori ga s nogu

Napraviti prvi korak kada ti se netko sviđa može biti poprilično strašno iskustvo, čak i ako nemaš problema sa samopouzdanjem. Osmijeh, spontanost, kompliment su neke tri osnove s kojima možeš osvojiti dečka, ali kako ga privući da se javi? Moraš mu ući u glavu. Svaki dečko je drugačiji i naravno svaki dečko ima različit ukus, ali univerzalno gledano, većina njih pada na slične stvari. Prvi spoj je važan, ovdje stvaraš temelje za buduće spojeve i možda kasnije vezu ili prijateljstvo, zato je već ovdje od iznimne važnosti da se pokažeš u svojem najboljem izdanju. Pokazivanje u najboljem izdanju ne znači nužno skupa odjeća, uređenost od glave do pete, već prirodnost. Budi ono što jesi, sudjeluj u razgovoru, smij se, slušaj ga, ove stvari dečki itekako primijete. Nemoj nikako dijeliti savjete, pričati o prošlosti i slično, ostavi te stvari za kada dođe vrijeme za to. Nakon prvog spoja zahvali mu se na dobro provedenom vremenu, zagrli ga i ako imaš hrabrosti poljubi u obraz, na ovaj način mu daješ bez riječi do znanja da ga želiš vidjeti opet. Ovo je samo jedan od mnogih načina kako ga privući da se javi nakon spoja.

Kako ga privući da se javi, savjeti

Prošli ste prvi spoj, i sada je na redu drugi spoj. Što očekivati? Recimo za primjer da je on tebe pozvao na prvi spoj, da li se sad možda očekuje od tebe da ti njega pozoveš na drugi? U današnjem svijetu i dalje su nekako dečki ti koji zovu na spojeve ili druženja kada im se cura svidi, iako naravno nije isključeno da i ti njega možeš pozvati. Kako ga privući da se javi a da ne ispadneš pomalo naporna? Nakon prvog spoja pošalji mu poruku kako ti je bilo lijepo i da se nadaš da ćete uskoro to ponoviti, tim korakom dečku daješ do znanja da je sad odluka na njemu. Dečki vole pažnju gotovo jednako, čak i više nego cure. Nemoj biti škrta na komplimentima prema njemu, slobodno mu iznesi preko poruke ili uživo kako je drag, kako ima lijep osmijeh ili pogled. Ovakve male sitnice će svakome dečku dati do znanja da ih cura primjećuje i neće biti pitanja oko kako ga privući da se javi, javit će se sam. Spontanost je također jako bitna stavka koju dečki vole, primjerice u šetnji ga možete primiti za ruku. Iako se ne naglašava kako dečki nisu od romantike, itekako vole spontanost vezano za romantiku. Budi cura koja će ga poslušati, ako ti se dečko otvara oko svojih problema znači da ima povjerenje u tebe, što je veoma dobar znak za vaš budući odnos.

Kako ga privući da se javi, muško ženski odnosi

Psihologija odnosa između muškaraca i žena je nešto što se konstantno istražuje. Mnogi smatraju kako su veze i spojevi komplicirana stvar, no u suštini je samo potrebna dobra mašta i originalnost. Sigurno ste čuli „sve su žene iste“, „svi su muškarci isti“, ovo je itekako daleko od istine. Za gradnju dobrog odnosa od početka je bitna originalnost. U današnje doba kada nam je sve dostupno na dlanu, ne čudi činjenica da je flert nekako izgubio na moći, kako ga privući da se javi se danas svelo na slanje golišavih fotki, lažna prezentiranja i slično. Ne iznenađuje činjenica da su danas avanture puno više zastupljenije nego ozbiljne veze. Muško ženski odnosi su danas u mnogo čemu drugačiji nego u godinama iza nas, i dalje postoji nekolicina ljudi koji zaista traže nešto više od avantura. Kako ga privući da se javi je pitanje koje na vama da odgovorite, jer prvo i osnovno morate znati što želite od odnosa. Znajte koliko vrijedite i što želite, budite prirodni i zračite pozitivom, ovo neće ostaviti niti jednog muškarca ravnodušnim.

Tagovi:

Više članaka