Kako pratiti supruga

Kako pratiti supruga

Kako pratiti supruga, sumnje

Nije ništa novoga kako svatko od nas u određenim odnosima imamo dozu sumnje vezano za odnos. Mnogi su se susreli s partnerima koji su varali u prijašnjim odnosima, i potencijalni strah da se to dogodi upravo vama uvijek je nekako prisutan. Statistički danas gledano, oba spola podjednako varaju jer je dokaze vrlo lako sakriti, ali isto tako statistički gledano žene su ponešto bolje u sakrivanju dokaza nego muškarci. Kako pratiti supruga i uvjeriti se da vas vara ili da je sve u redu? Ono što je uvijek prvi savjet svugdje je da popričate s njim vezano za svoje sumnje, no intimni razgovori su nešto što većina izbjegava. Razgovori mogu rezultirati lažima i prilično dobrim uvjerenjima kako je sve u redu, no ovako ćete barem moći vidjeti reakciju vašeg partnera. Reakcija je jednaka akciji, sami prosudite da li mislite da vaš partner krije nešto ili ne. Kako pratiti supruga a da on to ne zna? Razmotrite još neke manje drastične opcije prije nego se odlučite u zaziranje partnerove privatnosti.

Kako pratiti supruga, načini praćenja

Recimo da ste primjerice putem razgovora shvatili kako nešto sa strane vašeg partnera nije iskreno, što onda? Najjednostavniji način je zapravo doći do njegovog mobitela i vidjeti ima li dokaza na njemu, no ovo može vrlo brzo eskalirati u neugodnu situaciju i svađu, a upravo to želite izbjeći. Razmišljate o opciji kako pratiti supruga a da on to ne zna? Postoje različiti načini koji vam mogu pomoći u kako pratiti supruga. Prvo što će vam vjerojatno pasti na pamet je slijediti partnera. Iako ovo možete učiniti sami, zamoliti prijatelja, isto tako dostupne su i detektivske agencije koje nude uslugu praćenja partnera. Zapitajte se dobro da li ovo zaista želite, praćenje partnera nije onakvo kakvo znate vidjeti u filmovima, budite svjesni da dajete određenu svotu novaca koja može rezultirati pozitivnim i negativnim ishodom za vas. Isto tako detektiv je osoba kojoj vi morate povjeriti sve informacije vezano za vas i vašeg partnera i objasniti zašto kod vas postoje određene sumnje. Drugi savjet su svakako razne aplikacije za mobitel koje vam mogu dati uvid u partnerov mobitel, iako ovdje ne možemo naglasiti najbolje, jednostavno internet pretraživanje na temu kako pratiti telefon supruga ili slično će vam sigurno dati top rezultate. Treći savjet je da budete sami svoj istražitelj.

Kako pratiti supruga, ishodi

Na koji god način praćenja se odlučili, morate biti svjesni da ishod može biti pozitivan i negativan za vas. Povjerenje u braku ili vezi se gradi godinama, a možete ga upravo vi srušiti sa sumnjama koje možda nisu bile potrebne. Kako pratiti supruga zahtjeva oprez i promišljenost. Iako su veze i brak zajedništvo dvoje ljudi, svatko i dalje ima neku svoju privatnost, tako da na ovaj način vi direktno zazirete u partnerovu privatnost. Razgovor je svakako prvi korak koji biste trebali napraviti prije negoli se odlučite na ostale mjere. Razgovorom i govorom tijela vaš partner će vam dati do znanja da li ima razloga za brigu ili ne. Kako pratiti supruga nikako nije igra, bilo da se odlučite sami istraživati vašeg partnera ili unajmiti nekoga. Primjerice, svakako može doći do scenarija di ćete se smijati kasnije na vašu sumnju skupa sa vašim partnerom, ili može doći do scenarija gdje nažalost su vaše sumnje bile opravdane.

Tagovi:

Više članaka