Kako saznati kako se zove film

Kako saznati kako se zove film

Kako saznati kako se zove film te kako pametno Googlati

To se puno događa s imenima, riječima i pjesmama, ali čini se da se najviše događa s naslovima filmova. Napokon, u kinima se svake godine objave tisuće filmova (a da ne spominjemo streaming platforme), pa je razumljivo ako tom filmu ne možete dati ime. Uštedite se problema sljedeći put i slijedite ove savjete kako saznati kako se zove film! Čak i ako zaboravite naslov filma, postoji puno načina da pronađete kako saznati kako se zove film kojeg se ne možete sjetiti. Možete proguglati detalje radnje, bilo koje glumce kojih se sjećate ili čak citate iz samog filma. Ako to ne uspije, najbolje je koristiti web mjesto ili alat za pronalaženje filmova. Jedan od najlakših načina za pronalazak naslova filma jest pretragom glumaca koji su u njemu bili. Možete potražiti glumčevu stranicu Wikipedia ili IMDb da biste provjerili njegovu filmografiju, a tamo biste trebali pronaći film koji tražite. To također funkcionira čak i ako se ne sjećate imena glumca – sve dok znate neki drugi film u kojem su bili. Ako ste iz nekog razloga redatelja poznatiji od glumaca, te podatke možete upotrijebiti za sužavanje niz pretragu. Zapamtite što je moguće više detalja o sadržaju. Nažalost, nemaju svi filmovi glumce koje prepoznajete. Pa ako to ne možete potražiti putem imena glumca, sljedeća najbolja stvar bilo bi zapamtiti što više scena. Sjećate li se određene crte ili luka priče? Google zacrtajte ključne riječi i možda ćete jednostavno pronaći film koji tražite. Ova se tehnika proteže i na tehničke detalje. Ako ste ga gledali u IMAX kazalištu, znate potražiti filmove koji imaju 3D verziju. Možda se sjećate i shema boja, stilskih izbora uređivanja i još mnogo toga. Na primjer, u filmu o otmici možete potražiti “kćer otmicu iz filma”. Dobit ćete prijedloge poput Oduzeti, Zatvorenici i Ukradeno. Ovo vrijedi za gotovo bilo koji žanr.

Kako saznati kako se zove film preko Netflixa ili IMDba

Pretražite i pregledajte filmove na Netflixu ili IMDbu da biste došli do toga kako saznati kako se zove film. Većina će ljudi pronaći film koji su tražili pomoću prethodne metode, ali još uvijek postoji puno slučajeva kada to ne daje prave rezultate. Možda jednostavno postoji previše filmova koji imaju sličnu fabulu ili vaše ključne riječi nisu bile dovoljno određene. U tom slučaju možete pokušati pronaći film putem IMDb-a ili srodnih filmova Netflixa. Potražite film koji ima sličan žanr ili priču, a zatim pomaknite se da biste pronašli slične preporuke te do idućeg koraka ka tome kako saznati kako se zove film. Nije najučinkovitija metoda, ali povremeno je ispravna. IMDb također ima naprednu značajku pretraživanja naslova u koju možete unijeti neke detalje koje znate, poput redatelja, opću temu ili problem o kojem se govori film i još mnogo toga. Pomoću popisa ključnih riječi možete pronaći filmove s određenim motivom. Ovi su alati najbolji prijatelj zaboravog ljubitelja filma! Koristite web stranicu Movie Finder. Napokon, možete iskoristiti moć interneta i koristiti web mjesto ili forum za pronalaženje filmova. Pomoću ovih alata možete pronaći naziv filma prema sceni ili nekoliko detalja! Postoje i internetski forumi ili internetske grupe posvećene takvim nezgodama – objavite na jednom od tih kanala, a uskoro ćete dobiti prijedloge desetaka ljubaznih neznanaca na internetu. Osim toga, čak i ako ne pronađete točan film koji tražite, dobit ćete puno preporuka za stvari koje ćete gledati u budućnosti!

Kako saznati kako se zove film pomoću tražilica za to

Tehnički, Tip Of My Tongue (TOMT) nije strogo forum za to kako saznati kako se zove film. Možete objavljivati ​​bilo što – glazbu, video igre, citate, umjetnost, povijesne ličnosti, riječi, koncepte i još mnogo toga. Naravno, mnogi ga koriste kako bi iskopali stare filmove na čije naslove jednostavno ne mogu staviti prst. ‘O čemu se radi? ’ Je još jedna generička internetska grupa slična TOMT-u, osim što je hostirana na Facebooku. Morat ćete se pridružiti grupi, ali kad jednom uđete, možete objavljivati ​​postove i sudjelovati u živahnim raspravama o.. pa, što je to. U grupi je mnoštvo ljubitelja filmova iz cijelog svijeta, pa su velike šanse da ćete dobiti točan odgovor. Kako saznati kako se zove film? Kad sve drugo zakaže, uvijek postoji What Is My Movie. Ovaj korisni alat generira popis filmova na temelju vaših ključnih riječi (što mogu biti redatelji, glumci, žanrovi ili čak opisi). Možete ga čak koristiti i kada samo želite pronaći preporuke! Zaboravljanje imena filma može biti jako dosadan, ali na sreću, postoji mnogo načina da se situacija popravi. Sve što vam treba je na dlanu – samo trebate znati koje web stranice ili forume trebate pogledati.

Tagovi:

Više članaka

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta predstavljaju jedinstvenu fuziju inovacije i kreativnosti, premošćujući jaz između tradicionalnog izraza i suvremenog doživljaja umjetnosti. Ove instala