Kako saznati svoj sretni broj

Kako saznati svoj sretni broj

Sretni broj može se izračunati

Kada bi ljudima postavili pitanja o brojevima poput koji im je najdraži broj, većina bi zasigurno rekla neki broj koji im se najviše sviđa ili im je drag iz nekog razloga jer smatraju da ih taj broj prati kroz život ili im možda donosi sreću. Ponekad se taj broj zbilja i podudara s onim što bi neki ezoteričari i alternativni učenjaci nazvali sretnim brojem. Ukoliko vas interesira vaš sretni broj, najbolje se obratiti osobama koje se bave područjem alternative i ezoterije gdje se ističu tarot majstori koji vrše tarot čitanje, numerolozi ili astrolozi. Sretni broj može se dobiti pomoću navedenih tehnika, no svaki od njih polazi od vaših osobnih podataka. Nekima je potrebno vaše puno ime i prezime, dok neki sretan broj izračunavaju datuma vašeg rođenja. Sretan broj možete pokušati izračunati i sami, no ovisno o tome čije upute pratite, oni mogu poprilično varirati pa stoga nije zgorega kontaktirati osobe koje su stručne u tom području.

Sretni broj i kako do njega

Ovisno o tome koje se upute prate, neki će za izračun sretnog broja preporučiti da raščlanite svoje ime na slova i poredate ih u tablicu u kojoj je svako slovo ima svoj broj. Neke upute kažu da je dovoljno uzeti samo ime i prezime, dok neke upute traže i srednje ime ukoliko ono postoji, bilo da se radi o drugom imenu ili o krsnom imenu. Sretni broj se kod drugih pak izračunava preko datuma vašeg rođenja, dok neki koriste i kombinacije imena, prezimena te datuma rođenja. Međutim, ukoliko putem interneta pretražujete tablice s vrijednostima, vrlo lako ćete naići na oprečne podatke koji će dati različite rezultate zbog čega je teško znati koji je vaš sretni broj. Upravo je iz tog razloga dobro kontaktirati savjetnike koji rade u tarot centrima jer su to stručnjaci koji se bave područjem ezoterije i alternative dulje vrijeme te vrlo uspješno barataju odabranim tehnikama, bilo da se radi o tarotu, numerologiji ili astrologiji.

Sretni broj puno govori o vama

Sretni broj koji se dobije od savjetnika koji se bavi tehnikama iz područja alternative i ezoterije mogu dati mnoge informacije. Sretni broj može reći mnogo toga o vama samima, od toga kakva ste osoba i koje vas osobine krase pa sve do toga koje bi vam stvari mogle dobro ići u životu. Isto tako, sretni brojevi u svojim raznim kombinacijama mogu biti korišteni za razne stvari u životu kao što je primjerice okušavanje u igrama na sreću. Određeni brojevi nekim ljudima bolje odgovaraju pa će tako savjetnik vjerojatno spomenuti gdje i kako se mogu ukomponirati ti sretni brojevi pa ćete možda tako dobiti i informaciju na kojem je broju najbolje kupovati kuću ili stan te mnoge druge informacije. Svaki broj ima neko svoje značenje koje se u kombinaciji s različitim ljudima drugačije manifestiraju te je stoga dobro konzultirati savjetnike u tarot centrima kako bi dobili podrobnija objašnjenja, kao i odgovore na sva pitanja koja vas interesiraju.

Tagovi:

Više članaka