Kako zavesti dečka da poludi za vama

Kako zavesti dečka da poludi za vama

Kako zavesti dečka da poludi za Vama? Kako lako osvojiti svakog muškarca?

Često se kaže da su muškarci s jednog planeta, a žene s drugog. Muškarci i žene su po puno stvari slični, ali isto tako i u mnogim stvarima odviše različiti. Kako zavesti dečka da poludi za Vama? Premda je generaliziranje uvijek škakljivo, postoji par stvari koje će uvijek upaliti. Muškarci vole žene koje znaju što misle i znaju što rade – pokažite se kao samouvjerena žena koja zna što želi. Ukoliko tražite muškarca za dugu i stabilnu vezu, nije problem to u nekom trenutku na početku odnosa i naglasiti. Ukoliko ste naletjeli na muškarca koji nema iste planove za budućnost kao i Vi, nastavite tražiti dalje. Da biste zaveli dečka koji Vam se sviđa, inzistirati na onome što je Vama bitno je sexy i privlačno te ne biste trebali to prikrivati. Kako zavesti dečka da poludi za Vama u nekom drugom smislu? Erotske priče mogu Vam dati inspiraciju, no za dobar sex trebat će više od toga.

Kako zavesti dečka da poludi za Vama kad je u pitanju seks?

Lako je naići na savjete koji će Vam reći kako se ponašati s muškarcem dok ste vani i dok ste u društvu. Međutim, kako zavesti dečka da poludi za Vama kada je u pitanju seks? U svakoj vezi seks je bitan, što god tko rekao. Seks je osnova intime i bitno je razumijeti potrebe svog partnera, ali i svoje vlastite. Ukoliko želite zavesti dečka da je lud za Vama, nemojte imati nikakvih tabua kada je u pitanju intiman odnos. Ako je Vaš muškarac seksualno slobodan koliko i Vi, onda je takva energija dobitna kombinacija – isprobajte sve što volite. Kada su u pitanju kinkovi, nikada ih nemojte rezervirati samo za muškarce za jednu noć – bitno je da ste sa svojim partnerom kompletno seksualno slobodni i opušteni. Kako zavesti dečka da poludi za Vama? Čak i ako niste skupa, uvijek postoje različite metode kako da i jedan i drugi budete zadovoljni.

Kako zavesti dečka da poludi za Vama? Osvojite ih izgledom, ali i karakterom.

Izgled je ženama često bitniji nego što on zaista jest, pogotovo kad su one same u pitanju – ipak, treba staviti naglasak i na karakter i na izgled. Lijepa žena će privući muškarca, kvalitetna će ga i zadržati. Kako zavesti dečka da poludi za Vama u potpunosti? Osim što morate biti zadovoljni sami sa svojim izgledom, potrebno je biti zadovoljan i sa svojom ličnošću. Radite na sebi u svakom pogledu i tako ćete najlakše privući muškarce. Možemo komotno reći da će Vaša energija privući ljude sa sličnom – koliko god to čudno zvučalo. Kako zavesti dečka da poludi za Vama? Budite cijeli komplet – poradite na svom izgledu, no isto tako i na svojim interesima, zanimacijama i drugime. Pokažite sve što znate u krevetu i van kreveta. Ukoliko tražite muškarca za više od samog seksa, onda i Vi imate neka očekivanja od njega. Neka se ta očekivanja preklope s onime što VI sami nudite.

Tagovi:

Više članaka