Koliko žena može bez sexa

Koliko žena može bez sexa

Koliko žena može bez sexa, koliko dugo je predugo

Sex u vezi i braku ponekad može predstavljati problem. Ponekad se izgubi čar, ponekad je jedan od partnera zainteresiran a drugi nije, ponekad umor prevlada i slično. Sasvim je normalno da se potreba za seksom u braku i vezana ponekad smanji, a ponekad poveća. Sigurno ste se zapitali koliko često bi ste se trebali seksati u braku ili vezi, što ako se drugi parovi više seksaju, da li je seks bitan za odnos? Odgovori na ova pitanja su drugačiji za svake parove naravno. Iako postoje teorije da su muškarci upravo ti koji će tražiti seks više nego žene, ova tvrdnja nije točna. Žene imaju veću potrebu za intimnim odnosima nego muškarci. Koliko žena može bez sexa? Mogli bi reći zavisi o ženi i njenim potrebama, ali odgovor je svakako ne dugo. Žene se vole osjećati poželjno i vole dijeliti intimu sa svojim partnerom. Učestalost seksa s partnerom je znak koliko je seks dobar ili loš. Seks ima pozitivne utjecaje na oba spola, to znamo, iako žene nekako mnogo više shvaćaju ovo. Na pitanje koliko žena može bez sexa odgovor je onoliko koliko želi.

Koliko žena može bez sexa, što statistike kažu

Nije ništa strano da većina statistika se danas provodi na muško ženskim odnosima. Ljudska psiha uvijek nekako iznova oduševljava stručnjake na polju odnosa. Studije koje su provedene na samcima, na onima koji su u vezi i naravno na onima koji su u braku. Naravno, bračni parovi su imali najmanje seksualnih odnosa i to svega oko 50-ak puta godišnje, to je otprilike jednom tjedno. Da li je učestalost seksa bitna za razinu sreće? Istraživanja kažu da parovi koji prakticiraju seks više od jednom tjedno su jednako sretni kao i parkovi koji prakticiraju više seksa. Problem nastaje kada se parovi seksaju manje od jednom tjedno. Postoje mnogi razlozi koji mogu utjecati na seksualan odnos, a u braku su oni itekako vidljivi, i ovo često dovodi do raznih problema u odnosima i može rezultirati varanjem u odnosu. Koliko žena može bez sexa? Istraživanja su isto tako pokazala kako se 15% oženjenih parova nije bilo intimno 6 mjeseci. Koliko žena može bez sexa, ili koliko muškarac može bez seksa je pitanje na koje svaka osoba može dati drugačiji odgovor. Iako muškarci više predvode u navedenom slučaju. Mnoge žene će upravo varati radi nedostatka intime u odnosu.

Koliko žena može bez sexa, tabu tema

Nažalost seks je još po pitanju nekih stvari još uvijek tabu tema, osobito kada je riječ o odnosima između partnera. Užurbani stil života ne ostavlja danas posljedice samo na naše novčanike i zdravlje, već i na naš seksualni život. Mnogi zato danas žive poput cimera i to rezultira udaljavanjem od partnera. Koliko žena može bez sexa i kako to utječe na nju? Žene cijene i loš i osrednji seks, dokazano je kako većina žena niti ne svrši prilikom seksa ali i dalje prakticiraju seks radi drugih benefita. Pitate se kojih? Upravo seks smanjuje nervozu i ostale negativne emocije kod žena. Muška apstinencija je uvijek nekako više zastupljena tema od koliko žena može bez sexa. U osnovama biologije je da žene više žele seks nego muškarci, za ovo su zaslužni hormoni u doba menstruacije. Nedostatak seksa utječe nešto više na žene nego muškarce, ali nažalost o ovoj tematici se još dan danas slabo govori. Iako postoje teorije da nedostatak seksa kod žena uzrokuje histeriju koju često reflektiraju na svijet oko sebe, zabavno je kada pomislite kako je „Histera“ grčka riječ za maternicu, što u prijevodu znači da žena mora biti seksualno podmirena kako bih mogla bolje funkcionirati. Vjerovalo se nekada kako žene dobivaju impuls zadovoljstva prilikom seksa koji putuje iz maternice po cijelom tijelu i opušta. Naravno, svaka žena je drugačija i mnoge su naučile zadovoljavati same sebe, ali potreba za seksom je uvijek prisutna. Koliko žena može izdržati u apstinenciji? Teško je odgovoriti, ovisno o potrebi žene.

Tagovi:

Više članaka