Što je kreditni kalkulator

Što je kreditni kalkulator

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kreditni kalkulator, jedinstven alat za izračune svih troškova po kreditu koji se spremate zatražiti

Kada u banci tražite kredit, svog kreditnog savjetnika morate tražiti da vam izračuna kamate i druge troškove po kreditu i ako zaboravite nešto pitati, to i ne saznat. Ako ne tražite izračun mjesečnih rata za otplatu kredita, nađete se u čudu kada vam s računa skinu prvu ratu i tek tada shvatite da vam je rata prevelika i da ste možda trebali tražiti kredit na duži rok otplate s manjom mjesečnom ratom otplate kako bi mogli normalno živjeti od preostalog novca na vašem računu. Što je kreditni kalkulator, jedinstven alat za izračune svih troškova po kreditu koji se spremate zatražiti, na kojem sami napravite sve izračune koji vas zanimaju. Izračuni više verzija, sa različitim iznosima i različitim rokovima otplate vam pomažu usporediti i izabrati najoptimalniju i najpovoljniju verziju. Što je kreditni kalkulator, taj alat zamjenjuje vašeg kreditnog referenta i pokazuje vam koliko kamata ćete trebati platiti na određeni posuđeni iznos koji se spremate zatražiti.

Što je kreditni kalkulator, budite odgovorni, izračunajte iznos kredita prema svojim potrebama, ali vodite računa o mogućnostima otplate

Kada bi nabrajali svoje potrebe uvijek bi stigli do toga da vam treba više novca nego što se spremate zatražiti, ali zdrav razum nalaže da otplata posuđenog novca mora biti u podnošljivim mjesečnim ratama koje neće remetiti vaš normalan život. Što je kreditni kalkulator, budite odgovorni, izračunajte iznos kredita prema svojim potrebama, ali vodite računa o mogućnostima otplate, uvijek postoji taj jedan jaz između potreba i mogućnosti, ali je možda mudrije više kratkoročnih zajmova, jedan za drugim, nakon otplate prvog, nego se zakopati do grla u prevelikim ratama. Ako ste ažurni platiša, uvijek nakon otplaćenog jednog kredita možete zatražiti novi. Što je kreditni kalkulator, uvijek je to alat koji vam pomaže da ne idete preko svojih mogućnosti, da izračunate koliko tražite, koliko dobivate na račun, koliko kamata ćete platiti na dobiveni iznos. Ako tražite veći kredit za koji možda trebate osiguranje, umjesto jamaca, izračunima dodajete i taj trošak i u zaduživanje ulazite bez neugodnih iznenađenja.

Što je kreditni kalkulator vaš barometar koji pokazuje do kojeg iznosa kredita možete ići

Kada se ljudi nađu u nekoj urgentnoj situaciji u kojoj novac zbilja trebaju odmah, skloni su brzopletosti. No koliko god vam hitno trebao novac, brzi krediti neće biti brži, ako preskočite izračune na kreditnom kalkulatoru. Budite razboriti, budite na svojoj strani, ma koliko vam se žurilo prvo izračunajte sve opcije koje vam se vrzmaju po glavi i tek onda izaberite onu najprihvatljiviju. Što je kreditni kalkulator vaš barometar koji pokazuje do kojeg iznosa kredita možete ići i koji rok otplate vam najviše odgovara. Visinu mjesečnih rata otplate kredita vaš kućni budžet mora podnijeti, na način da vam na računu svaki mjesec ostane dovoljno za normalan život. Što je kreditni kalkulator, to je alat koji vam pomaže upravo u tome da dobro izvagate i odvagnete i svoje potrebe, ali i svoje mogućnosti otplate. Uzimanjem kredita se želite izvući iz neprilika, a ne potonuti još dublje. Triput izračunajte na kreditnom kalkulatoru prije puštanja online zahtjeva za kredit.

Tagovi:

Više članaka