Znakovi u horoskopu koji se slažu

Znakovi u horoskopu koji se slažu

Kako se horoskopski znakovi slažu u ljubavi i seksu

Iako imalo znate o horoskopu ili ste nešto čitali znate da se znakovi unutar četiri grupacije međusobno jako dobro slažu i privlače, na primjer vatreni lav sa ovnom ili strijelcem, vodeni rak sa škorpionom i ribom, vodenjak sa blizancem i vagom, te zemljani horoskopski znakovi jarac, bik i djevica slažu se međusobno.

Međutim, postoje i neke kombinacije koje između horoskopskih znakova koje su fatalne ovisno promatramo li ljubav, seks, obitelj, bliske veze, pa do trajnosti i očuvanja veze. Tako kada se sretnu vaga i lav, toliko su kompatibilni da će ostati zajedno do kraja života jer će se neprekidno nadopunjavati. Iako Vage mogu pronaći i u blizancima svoju srodnu dušu.

Djevica i bik će doživjeti fatalan susret zbog međusobne iskrenosti i poštovanja, dok opet bik može doživjeti velike strasti sa jarcima. S druge strane traži li bik romantiku riba je idealan partner. Blizancima je dugoročno najbolji vodenjak, no u seksu ih obaraju s nogu strijelci. Rakovima najviše odgovara u seksu jarac, a stabilnost će mu pružiti bik.

Strijelci mogu ostvariti odnos pun razumijevanja sa vodenjakom, ali u seksu su im fatalni blizanci. Jarac će ostvariti duboku i intuitivnu vezu sa ribama, ali sa rakovima imaju najbolji seks. Vodnjak i ovan će brzo pronaći zajednički jezik kada je ljubavna veza u pitanju, a za seks im najbolje odgovara lav.

Horoskopski znakovi u poslu

Kako se međusobno slažu horoskopski znakovi ovisi koje znakove promatramo, ali ovisi i o tome u kakvom su poslovnom odnosu međusobno. Mogu biti u direktno hijerarhijskoj liniji, podređeni – nadređeni, kolege istoga ranga, te kolege na poslu različitih hijerarhijskih razina.

No možemo izdvojiti nekoliko parova horoskopskih znakova koji će se vrlo brzo povezati u poslovnom okruženju. Iako u ljubavi i seksu lav i djevica nemaju dodirnih točaka u poslu izuzetno dobro surađuju, lavovi su prirodni vođe, a djevice vole sigurno okruženje uz obostrano poštovanje. Strijelac i blizanac su oboje živahni po prirodi, te će oba znaka u svojoj kreativnosti nadopunjavati jedan drugog unutar tima sa svojim idejama i inovativnostima.

Kad su u pitanju izvanredni rezultati vaga i rak su savršen par u poslu jer oba znaka se ne boje teškog rada, a zajedno probijaju sve granice i svaki izazov rješavaju zajedno bez puno muke. Jarac i bik su oboje vrlo razumni i pragmatični, te oba znaka vole logične poteze i logične odluke, te osjećaje u poslu ne poznaju i rado se suočavaju sa komplikacijama. Horoskopski znakovi koji zajedno dobro funkcioniraju u poslu su još i vodenjak i ovan u kombinaciji u svojim kreativnim idejama koje će im uvijek ponuditi rješenje za svaki poslovni problem i situaciju, međusobno su vjeruju i zajedno su jači.

Horoskopski znakovi u prijateljstvu

Ponekad isti horoskopski znakovi međusobno razviju velika prijateljstva, no u nekim slučajevima poput dva lava teško će se razviti prijateljstvo, ali zato će lavovi sa vodenjacima imati duboko prijateljstvo. Vodenjaci će imati iskrenog prijatelja istog horoskopskog znaka. Ribe vole plivati u društvu pa tako će se najbolje slagati sa ribama jer dijele ista životna stanovišta i ista razmišljanja.

Jarcu su u prijateljstvu privlačni ribama i vodenjacima sa kojima bi se ozbiljan i logičan jarac mogao i opustiti. Ribe i strijelci se kroz horoskop u prijateljstvu međusobno nadopunjuju, riba voli maštati, a strijelac će ribu pogurati u avanturu i oboje će se pri tome dobro zabaviti. Iako škorpioni slove kao zatvore ne osobe, škorpioni imaju svoju nježnu stranu koju će rado otkriti ribama koje su ih spremne satima slušati, a kada želi realnost škorpion će se okrenuti jarcu.

Vage vole biti u dobrim odnosima sa svima, no ipak vodenjaci će ih najbolje razumjeti i imati najbolji savjet za vagu. Vagama su sklone i djevice, no većinom najbolje prijatelje pronađu među jarcima koji djevicama predstavlja sigurnost i stabilnost. Rakovi dok traže zabavu i tulumarenje dužit će se sa vagama, a kad traže emotivno prijateljstvo škorpioni će biti njihov izbor, kao i kad traže savjet potražit će ga kod jarca. Blizanci se jako dobro razumiju sa djevicama, ali i sa vagama koja će unijeti ravnotežu u život blizanca. Bikovi vole prijatelje koji su im slični a to su ljudi istog horoskopskog znaka, bikovi. Ovnovi se vole okružiti lavovima i strijelcima jer dijele slične ideje i želje kao vatreni znakovi.

Tagovi:

Više članaka

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta predstavljaju jedinstvenu fuziju inovacije i kreativnosti, premošćujući jaz između tradicionalnog izraza i suvremenog doživljaja umjetnosti. Ove instala