Kako koristiti kupone za dućan i tako uštedjeti

Kako koristiti kupone za dućan i tako uštedjeti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su kuponi?

Vjerojatno ste i Vi barem jednom koristile kupone u dućanu kako biste ostvarili dodatni popust na cjelokupnu kupovinu ili na neki proizvod. U današnjem modernom dobu smo okruženi raznim promocijama, akcijama, popustima i sličnim marketinškim potezima velikih brendova kako bi nas namamili da trošimo novac na njih. U takvom svijetu trebate biti veoma oprezni s novcem kako se ne bi doveli do situacije u kojem ste duboku zakopani pod dugovima i da vam trebaju brzi krediti kako bi se iz te situacije mogli izvući. Zato trebate uvijek dobro provjerite cijene u svim dućanima prije nego što krenete kupovati, a pritom Vam kuponi mogu pomoći kod dodatne uštede novca i dobivanje što veće vrijednosti za Vaš novac. Kupone možete pronaći u katalozima od trgovine ili ga možete pronaći u digitalnom obliku kod web shopa, te on služi kako bi Vam umanjio iznos Vaše košarice bilo na sve ili na određene proizvode. Kako se koriste kuponi i kako s njima ostvariti najveću uštedu novca saznajte u nastavku članka.

Kako se koriste kuponi?

Kuponi postoje već jako dugo, te ih mnogi ljudi koriste kako bi na svojoj kupovini uštedjeli dodatni novac. Neovisno o tome što kupujete, svaka Vam današnja trgovina daje ili nudi kupone. Posebice u današnjem modernom dobu preko web shopa nekog poznatog lanca trgovine ćete najčešće dobiti kupon dobrodošlice ili Vam dati određeni popust ako po prvi puta kod njih kupujete. Također, za vrijeme sezonskih popusta Vam se sa svih strana nude kuponi za sav asortiman ili za određeni dio asortimana. Ako kupujete online, kupon unesete na blagajni kod za to predviđenog mjesta i samo kliknete “Dodaj” i to je to! Kod nekih online trgovina imate mogućnost korištenja više kupona, no to samo ako se radi o jednom kuponu koji se odnosi na dostavu i jedna kupon koji se odnosi na košaricu proizvoda. Na ovaj način možete uvelike uštedjeti kada obavljate svoju normalnu kupovinu ili kada kupujete nešto posebno za sebe ili nekog drugog.

Kuponi Vam mogu puno novca uštedjeti

Zašto ne biste malo uštedjeli novca kada već kupujete i trošite novac? S cijenama koje su otišle do nebesa, danas je postalo izuzetno teško, posebice u sadašnjoj ekonomskoj krizi s plaćama koje ponekad nisu dostatne da pokriju sve bitne troškove. Sada čovjek na svaku kovanicu pazi i uvijek gledate gdje najjeftinije. Zbog toga trebate koristiti sve moguće instrumente kako biste uštedjeli novac i ostvarili popust. Kuponi su Vam najbolji instrument uštede po tom pitanju. Uvijek gledajte u katalozima ako se negdje nudi kupon, te koristite kartice od trgovina jer često možete s njima ostvariti dodatni popust na cijelu kupovinu ili na određene proizvode. Kuponi vam mogu uvelike pomoći kod uštede novca, što dodatno više znači u današnjem svijetu. Uvijek uspoređujte cijene određenih proizvoda kod drugih dućana, te procijenite gdje je jeftinije. Isto tako, ako postoje dani kada bude popust, kupujte taj dan. I za kraj, uvijek provjerite ako ima neki kupon za neke stvari.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

### Kako ubrzati proces dobivanja zajma?

Kada se suočavate s potrebom za dodatnim financijskim sredstvima, brzina odobravanja zajma može biti ključna. U današnje vrijeme postoji mnogo načina kako ubr