Što je horarna astrologija

Što je horarna astrologija

Što je horarna astrologija i s čime se bavi

Što je horarna astrologija je drevna vrsta astrologije koja se primjenjuje već dugi niz godina i koristi staru tehniku dobivanja odgovora na pitanja. Što je horarna astrologija je zapravo egzaktna vrsta astrologije koja odgovara na što konkretnija i detaljnije pitanja koje klijent može imati. Kod prakticiranja ove vrste astrologije je bitno da dobijete što detaljnije i preciznije pitanje, jer tako će moći astrolog vam dati precizan odgovor. Za razliku od drugih vrsta astrologije i načina dobivanja odgovora na pitanja klijenata, ovdje vam nije bitno niti datum i mjesto rođenja osobe niti horoskopski znak osobe. Ovdje jedino što je bitno da imate konkretno pitanje, i dobru volju i puni fokus kada postavljate pitanje. Na temelju toga će vam horarni astrolog dati precizan i detaljan odgovor. Također, ovdje se astrološka karta izrađuje u vremenu kada se to pitanje i postavilo. Znači, ne koristi se vrijeme i mjesto rođenja osobe, već vrijeme postavljanja pitanja.

Što je horarna astrologija i kako ona funkcionira

Što je horarna astrologija je zapravo vrsta astrologije koja je idealna za sve osobe koje žele brzo i trenutačno doći do preciznih i detaljnih odgovora na svoja jasno definirana pitanja. Što je horarna astrologija je ni više ni manje klasična astrologija koja ima malo drugačiji pristup od tradicionalne astrologije i tehnike gledanja u kartu odnosno načina izrade astrološke karte. Kod astrološke karte se ubacuje točno vrijeme kada ste postavili svoje pitanje te se u element izrade astrološke karte gledaju točni položaji nebeskih planeta i ostalih čimbenika. Također za davanje preciznog odgovora na vaša konkretna pitanja se mogu koristiti i posebne tarot karte koje se koriste upravo za horarnu astrologiju. Dok kod drugih grana astrologije se radi detaljan analiza, ovdje je jedino bitno da klijent ima jaku želju za dobivanjem odgovora na svoje pitanje. Kod horarne astrologije ne budete dobili detaljne analize, već jasne i kratke odgovore. Kakvo je pitanje, takav će vam i odgovor bit, jasan i precizan.

Što je horarna astrologija i kako se izrađuje astrološka karta

Što je horarna astrologija je ukratko drevna vrsta astrologije koja služi za dobivanje kratki i jasnih odgovora na sva goruća i hitna pitanja. Što je horarna astrologija i kako ona funkcionira je da ona funkcionira na način da vi postavite konkretno pitanje za koje zaista želite znati odgovor, duboko se morate na njega fokusirati, i u trenutku kada ste postavili svoje pitanje, to vrijeme kada ste postavili to pitanje na temelju tog vremena će se izraditi posebna astrološka karta ili će se otvoriti karte koje se primjenjuju zta ovu vrstu astrologije, te će vam astrolog dati jasan i kratak odgovor. Ovdje je bitno da ne postavljate neka dosadna pitanja ili nešto što vam prvo padne na pamet, jer s time ne budete dobili jasne odgovore. Pitanja moraju biti baš ona za koja vas najviše od svega zanima ishod. Ukoliko imate neko pitanje za koje već dugo vremena želite znati odgovor, možete pronaći horarne astrologe na astrofon21 gdje su vam oni dostupni 24/7.

Tagovi:

Više članaka