Kako funkcionira aircash

Kako funkcionira aircash

Kako funkcionira aircash i što je aircash novčanik

Aircash je financijska aplikacija za doznaku novca između ljudi i na internetske račune partnera u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Kako funkcionira aircash? To je također informatička financijska platforma koja omogućava prijenos novca između korisnika, fizičkih i pravnih osoba, uz poštivanje svih relevantnih propisa o obradi plaćanja i postupaka za sprečavanje pranja novca i financiranja terorizma.

Ono što je inovativno, dodaje, jest da korisnik za podizanje novca s bankomata putem Aircash-a ne mora imati bankovnu karticu ili čak biti klijent banke. Uz sebe moraju imati samo mobitel. Odabirom opcije “ATM” i željenog iznosa u aplikaciji, Aircash će generirati šestoznamenkasti kôd koji se zatim unosi u bankomat i nakon provjere, bankomat isplaćuje novac. Novac se može podići na svim bankomatima PBZ u Hrvatskoj, besplatno, te na benzinskim crpkama Ine i na kioscima Tiska. Direktor je dodao da također razmišljaju o uvođenju plaćanja izravno na korisnikov bankovni račun, ali još uvijek postoji nedostatak što takva transakcija ne može biti trenutna.

Također planiraju uvesti mogućnost podizanja novca na benzinskim crpkama i kioscima u svim zemljama EU oko Hrvatske. Primatelj je odmah obaviješten o transakciji, a novac također može podići tek nakon uplate u bilo kojoj maloprodajnoj trgovini Aircash partnera ako zna kako funkcionira aircash. Postojeća partnerstva ostvarena su sa: Lutrijom, EP-om, SuperSportom, Hrvatskom Lutrijom, Holdinom i Inovinama. Aircash Novčanik elektronička je usluga novčanika / računa za sve korisnike mobilne aplikacije Aircash.

Kako funkcionira aircash i zašto je dobra i sigurna opcija

Hrvatska je ponekad paradoksalna zemlja. Može se pohvaliti zastarjelim, drakonskim sustavom koji voli bacati prepreke umotane u birokraciju na putu uspjeha za poduzetnike i njihove ideje, što dovodi do toga da su mnogi od njih odustali ili otišli drugdje da bi djelovali pod drugom zastavom, ali ipak, toliko startupa i toliko uspjeha ovdje se može naći unatoč neprijateljskom i samoograničavajućem sustavu. Upoznajte kako funkcionira aircash.

Mobilne aplikacije koje vam daju mogućnost da fizički novčanik zamijenite mobitelom i tako plaćate na taj način nudile samo stvarne banke – Erste banka s KEKS Payom, Zagrebačka banka s Telekom bankarstvom i mZaba, zatim dolaze sviđanja Revoluta i Monese. Kako funkcionira aircash se malo razlikuje od svih, u smislu da to nije banka već sama po sebi nova vrsta financijske institucije. Da su Hrvati posljednjih mjeseci morali brzo financijski digitalizirati, svjedoči i činjenica da su i drugi programi koji su obično ostali na vrhu ljestvice popularnosti u Hrvatskoj, poput KeksPay i Revolut, također zabilježili rast korisnika.

Tako divlje popularna aplikacija Erste banke trenutno ima više od 130 000 korisnika (u prosincu 2019. imali su 76 tisuća), a Revolut je potvrdio da oni sada kruže oko broja od 100 000 korisnika u Hrvatskoj (dok su na kraju 2019. imali 70 tisuću korisnika). Što se tiče hrvatskog “mobilnog novčanika” Aircash, koji je na domaćem tržištu dostupan već tri godine, munjeviti uspjeh i udvostručavanje broja korisnika tijekom zaključavanja Ćosić ne pripisuje isključivo dostupnim mogućnostima primanja i slanja novca ili plaćanje računa, jer ih nudi niz drugih bankarskih aplikacija.

Kako funkcionira aircash i što vam je potrebno

Nisu potrebni bankovni račun i kartica za to kako funkcionira aircash. Omogućuju turistima i učinkovitiji prijenos novca u Hrvatsku, ali i korištenje različitih ovdje ponuđenih usluga. Aircash ima opcije slične PayPalu. Kroz aplikaciju je također moguće prenijeti i isplatiti novac s internetskih računa u Hrvatskoj lutriji i lancu kladionica Supersport.

Potpisali su ugovor s Hrvatskim telekomom o prodaji pretplatničkih kredita za mobitel, a mi radimo na API-ju koji će omogućiti svima da se pridruže i ponude usluge plaćanja i prijenosa novca Aircash. Na ideju za Aircash došli su 2015. godine kada je shvatio da se u Sjedinjenim Državama i Njemačkoj broj korisnika gotovine ne smanjuje, unatoč razvoju usluga bezgotovinskog plaćanja.

Najmanje polovica stanovništva u obje države i dalje više voli gotovinu i nije im privlačno kako funkcionira aircash, a slična je situacija i u Hrvatskoj. Preko tvrtke Fornax razvili su i traku za ruke za beskontaktno plaćanje za glazbeni festival Ultra, a razvio je i softversko rješenje za fiskalizaciju računa koje koristi 800 odvjetničkih ureda.

Tagovi:

Više članaka

Što je regres

Što je regres

Odabir metode revizije plaća poslodavca ovisi o opsegu i ciljevima revizije, uključujući broj radnih mjesta i proračun. Također ovisi o tome smatra li se parnica vjerojatnom, a time i hoće li se metod

Kako knjižiti račun iz prošle godine

Kako knjižiti račun iz prošle godine

Dnevnici prethodne godine koriste se za ispravke vaših računa nakon što ste obradili kraj godine. Kako knjižiti račun iz prošle godine? Vrijednosti knjiženja iz prethodne godine evidentiraju se različ

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu

Osoba ste koja ima paypal i Revolut račun i sada vas zanima kako prebaciti novac sa paypala na karticu Revoluta. Prije nego što saznate kako prebaciti novac sa paypala na karticu Revoluta, morate znat