Kako funkcionira aircash

Kako funkcionira aircash

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 28.11.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako funkcionira aircash i što je aircash novčanik

Aircash je financijska aplikacija za doznaku novca između ljudi i na internetske račune partnera u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Kako funkcionira aircash? To je također informatička financijska platforma koja omogućava prijenos novca između korisnika, fizičkih i pravnih osoba, uz poštivanje svih relevantnih propisa o obradi plaćanja i postupaka za sprečavanje pranja novca i financiranja terorizma.

Ono što je inovativno, dodaje, jest da korisnik za podizanje novca s bankomata putem Aircash-a ne mora imati bankovnu karticu ili čak biti klijent banke. Uz sebe moraju imati samo mobitel. Odabirom opcije “ATM” i željenog iznosa u aplikaciji, Aircash će generirati šestoznamenkasti kôd koji se zatim unosi u bankomat i nakon provjere, bankomat isplaćuje novac. Novac se može podići na svim bankomatima PBZ u Hrvatskoj, besplatno, te na benzinskim crpkama Ine i na kioscima Tiska. Direktor je dodao da također razmišljaju o uvođenju plaćanja izravno na korisnikov bankovni račun, ali još uvijek postoji nedostatak što takva transakcija ne može biti trenutna.

Također planiraju uvesti mogućnost podizanja novca na benzinskim crpkama i kioscima u svim zemljama EU oko Hrvatske. Primatelj je odmah obaviješten o transakciji, a novac također može podići tek nakon uplate u bilo kojoj maloprodajnoj trgovini Aircash partnera ako zna kako funkcionira aircash. Postojeća partnerstva ostvarena su sa: Lutrijom, EP-om, SuperSportom, Hrvatskom Lutrijom, Holdinom i Inovinama. Aircash Novčanik elektronička je usluga novčanika / računa za sve korisnike mobilne aplikacije Aircash.

Kako funkcionira aircash i zašto je dobra i sigurna opcija

Hrvatska je ponekad paradoksalna zemlja. Može se pohvaliti zastarjelim, drakonskim sustavom koji voli bacati prepreke umotane u birokraciju na putu uspjeha za poduzetnike i njihove ideje, što dovodi do toga da su mnogi od njih odustali ili otišli drugdje da bi djelovali pod drugom zastavom, ali ipak, toliko startupa i toliko uspjeha ovdje se može naći unatoč neprijateljskom i samoograničavajućem sustavu. Upoznajte kako funkcionira aircash.

Mobilne aplikacije koje vam daju mogućnost da fizički novčanik zamijenite mobitelom i tako plaćate na taj način nudile samo stvarne banke – Erste banka s KEKS Payom, Zagrebačka banka s Telekom bankarstvom i mZaba, zatim dolaze sviđanja Revoluta i Monese. Kako funkcionira aircash se malo razlikuje od svih, u smislu da to nije banka već sama po sebi nova vrsta financijske institucije. Da su Hrvati posljednjih mjeseci morali brzo financijski digitalizirati, svjedoči i činjenica da su i drugi programi koji su obično ostali na vrhu ljestvice popularnosti u Hrvatskoj, poput KeksPay i Revolut, također zabilježili rast korisnika.

Tako divlje popularna aplikacija Erste banke trenutno ima više od 130 000 korisnika (u prosincu 2019. imali su 76 tisuća), a Revolut je potvrdio da oni sada kruže oko broja od 100 000 korisnika u Hrvatskoj (dok su na kraju 2019. imali 70 tisuću korisnika). Što se tiče hrvatskog “mobilnog novčanika” Aircash, koji je na domaćem tržištu dostupan već tri godine, munjeviti uspjeh i udvostručavanje broja korisnika tijekom zaključavanja Ćosić ne pripisuje isključivo dostupnim mogućnostima primanja i slanja novca ili plaćanje računa, jer ih nudi niz drugih bankarskih aplikacija.

Kako funkcionira aircash i što vam je potrebno

Nisu potrebni bankovni račun i kartica za to kako funkcionira aircash. Omogućuju turistima i učinkovitiji prijenos novca u Hrvatsku, ali i korištenje različitih ovdje ponuđenih usluga. Aircash ima opcije slične PayPalu. Kroz aplikaciju je također moguće prenijeti i isplatiti novac s internetskih računa u Hrvatskoj lutriji i lancu kladionica Supersport.

Potpisali su ugovor s Hrvatskim telekomom o prodaji pretplatničkih kredita za mobitel, a mi radimo na API-ju koji će omogućiti svima da se pridruže i ponude usluge plaćanja i prijenosa novca Aircash. Na ideju za Aircash došli su 2015. godine kada je shvatio da se u Sjedinjenim Državama i Njemačkoj broj korisnika gotovine ne smanjuje, unatoč razvoju usluga bezgotovinskog plaćanja.

Najmanje polovica stanovništva u obje države i dalje više voli gotovinu i nije im privlačno kako funkcionira aircash, a slična je situacija i u Hrvatskoj. Preko tvrtke Fornax razvili su i traku za ruke za beskontaktno plaćanje za glazbeni festival Ultra, a razvio je i softversko rješenje za fiskalizaciju računa koje koristi 800 odvjetničkih ureda.

Tagovi:

Više članaka

Online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku

Novac nam je svima potreban u životu. Kao osoba ne morate biti pretjerano monetarno orijentirani no činjenica je da ne možete kroz život prolaziti bez novca. Sve ima neku svoju cijenu, bilo da plaćate