Tarot karte otvarnja

Tarot karte otvarnja

Tarot karte otvarnja, keltski križ ili koliko tarot majstora toliko vrsta otvaranja

Početnici u tarotu vole zadana ili propisanja otvaranja koja postoje, ali se nalaze razbacana po tarot literaturi. Keltski križ je svakako najrašireniji i najpopularniji način otvaranja tarota, ali nikako nije jedini način. Tarot karte otvarnja, keltski križ ili koliko tarot majstora toliko vrsta otvaranja, možda bi prvo trebalo nabrojati neka standardna i uvriježena otvaranja tarota. Izvlačenje samo jedne karte je vrlo popularno i majstoru govori puno, a početnik može biti nesiguran i zbunjen zbog premalo detalja u odnosu na pitanje. Dvije karte za blic DA/NE odgovore, tri karte za prošlost, sadašnjost i budućnost, križ otvaranje, odgovor na pet karata, lotos otvaranje, potkova, mala i velika piramida, cigansko otvaranje na 13 karata, astrolođko otvaranje na 12 karata, odgovor na 15 karata. Tarot karte otvarnja su kreativni prostor koji intuitivniji tumači tarota koriste da osmisle vlastite načine i nova otvaranja karata, što je legitimno pravo svakog majstora tarota koji od tarota očekuje više i želi dati više.

Tarot karte otvarnja, svako otvaranje daje točne odgovore

Šarolikost koja vlada u vrstama i načinima otvaranja tarota može zbuniti početnike koji tek uče razumijevati i tumačiti tarot, ali i pitače, zato u edukaciji tarota budući tumači tarota uvijek kreću od onih jednostavnijih otvaranja ka onim složenijima koja pružaju puno više detalja za ispravno odgovaranje na postavljeno pitanje. Tarot karte otvarnja, svako otvaranje daje točne odgovore, dakle, nitko se ne bi trebao zabrinjavati oko vrste otvaranja. Točnost odgovora ovisi o dobrom poznavanju tarota, barem elementarnom posznavanju astrologije, numerologije i simbolike boja, a vrsta otvaranja samo služi kao panel za demonstraciju dobivenog odgovora, na kojem tarot majstor može zorno objasniti zašto je dobiveni odgovor baš takav kako ga otvorene karte sugeriraju. Tarot karte otvarnja koja predlaže dostupna literatura o tarotu su dostatna, ali ako osmislite neko svoje otvaranje, potvrdili ste svoje majstorstvo i obogatili tarot mogućnosti nekim posve novim pristupom i dosegom što je ogroman doprinos u praktičnom radu sa tarotom.

Tarot karte otvarnja, tehnika rada, intuicija, vidovitost i dijagnostika

Svaki ozbiljni tarot majstor razvije neke svoje specifične tehnike rada sa tarotom. Iako se tarot bavi proricanjem i predviđanjem budućnosti, ta vrsta rada nije vidovitost iako dar vidovitosti, akoga tarot majstor ima, njegovom radu dodaje jednu veću dimenziju i preciznost. Tarot karte otvarnja, tehnika rada, intuicija, vidovitost i dijagnostika, intuicija je svakom tumaču potrebna jer mu olakšava rad i preciznost odgovora na postavljena pitanja. Kada je u pitanju dijagnostika, odgovore na pitanja o zdravlju možete dobiti kroz bilo koje otvaranje, ali mnogi tumači tarota koji imaju znanje o čakrama (energetski centri u ljudskom tijelu) dijagnostiku rade na 7 karata za 7 čakri u ljudskom tijelu i pripadajuće organe tim čakrama. Tarot karte otvarnja, dijagnostičko otvaranje tarota po čakrama je novijeg datuma i teško da ćete ga naći u literaturi o tarotu, a daje odlično skeniranje stanja ljudskog tijela i zahvaljujući takvoj dijagnostici mnogi ljudi su na vrijeme posjetili određene specijaliste i pravovremeno započeli liječenje.

Tagovi:

Više članaka