Tko su tarot majstori

Tko su tarot majstori

Kako su nastali tarot majstori?

Tarot majstori svakako imaju različite životne priče zašto su i kako su postali to što jesu. Neki su rođeni s izrazitim talentom, što znači da su od svoje rane dobe pokazivali interes prema oku nevidljivom, slušali intuiciju i imali razvijenu empatiju. Ovakvi majstori su se usavršavali od malih nogu, i oni slove kao najbolji majstori tarota. Neki su se pronašli u tarotu u određenom periodu života, krenuli su sa jednostavnim gatanjem, shvatili bi da razvijaju svoji talent i tako razvijali svoje znanje.

Imamo i treći primjer, onih koji su morali proći kroz određene duhovne krize kako bi shvatili u što vjeruju i koji je njihov poziv na ovome svijetu. Neovisno o tome koji je početak samog tarot majstora, oni svi rade u jednom zajedničkom cilju – da bi pomogli Vama. Mnogi gledaju na tarot majstore kao neka “uzvišena bića”, no istina je da su oni obični ljudi koji posjeduju određeno znanje. Tarot majstori posjeduju talent za čitanje ljudi, i to nije nikakav uzvišeni dar, već razvijan talent. Tarot se može opisati kao poziv, ali on se može i ne mora prihvatiti.

Tarot majstori pružaju korisna i mudra saznanja

Često ih gledamo kao vidovnjake, osobe koje proriču našu budućnost. Većina smatra kako su tarot majstori drugačija sorta ljudi, ali istina je sasvim suprotna. Da, njihov posao je pomoći nama onda kada mi to tražimo, no u tom trenutku oni postaju naši savjetnici, prijatelji i vodilje. Navedeno mišljenje postoji od davnih vremena kada su čitači karata, alkemičari i vidovnjaci bili obavijeni velom tajni radi svojih metoda učenja. Danas smo svjesni da tarot majstorom može postati bilo koja osoba koja teži saznanju samog sebe i drugih. Što nam tarot može otkriti?

Zara tarot navodi kako nam tarot majstori mogu otkriti ono najdublje “JA” i sve one skrivene odgovore koje nude uvid u našu budućnost. Moderni svijet ezoterije navodi kako je proricanje budućnosti usko povezano sa analizom same osobe, što je sasvim točno. Tarot majstor će Vam često reći kako se odgovor krije u Vama samima, i kako samo tražite određenu validaciju ili potvrdu. Ovo ne znači da smo svi rođeni s talentom, već da često puta ignoriramo sami sebe kako bi zadovoljili svijet oko sebe. U vremenima kada je sve ubrzano i kada smo si zadnji, tarot nam može pomoći da shvatimo želje davno izgubljenog sebe.

Tarot majstori Vam mogu dati odgovore na sva Vaša pitanja

Svatko od nas se susreo sa određenim životnim pitanjem. Pitamo se konstantno hoćemo li imati dovoljno novaca, hoćemo li napredovati na poslu, hoćemo li se udati/oženiti, hoćemo li ikada biti sretni? Krug pitanja ponekad može iscrpiti osobu. Da, vlastitim analiziranjem i dubljim pogledom u sami sebe možemo otkriti odgovore na navedena pitanja, ali nije svatko sposoban poslušati sam sebe. Ovdje nastupaju tarot majstori. Tarot je prvenstveno alat za proricanje budućnosti, no on je također i alat za više znanje, za duhovni rast, za razvoj intuicije.

Tarot je ezoterično putovanje, a tarot majstori su vodič kroz njega. Mnogi se često boje tarot majstora jer smatraju da nas oni čitaju kao otvorenu knjigu. Da, u trenutku kada postavite određeno pitanje i kada se otvorite emocionalno i preko energije, tarot majstor vidi Vaš odraz u kartama. Vjerujte nam, navedeni majstori ne sude druge prema pitanjima, traumama, situacijama – jer istina je da se većina njih već susrela sa istim ili sličnim slučajevima. Pri traženju savjeta od tarot majstora, nemojte ga gledati kao višu osobu, gledajte ga kao prijatelja koji Vam želi pomoć jer Vas zna.

Tagovi:

Više članaka

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta

Izvanredne umjetničke instalacije širom svijeta predstavljaju jedinstvenu fuziju inovacije i kreativnosti, premošćujući jaz između tradicionalnog izraza i suvremenog doživljaja umjetnosti. Ove instala